2a divisió FEF

La FEF publica els calendaris de segona B

2a divisió B. Els deu equips catalans i l’Andorra ja coneixen l’ordre dels enfrontaments de les 22 jornades de la primera fase de la lliga

Després de ratificar la data d’inici per a les competicions no professionals d’àmbit estatal que organitza (el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre) i també el format de competició amb els equips dividits per grups i subgrups amb diverses fases amb objectius concrets per a cada una, la FEF ha publicat avui els calendaris de segona B.

Els deu equips catalans, enquadrats en el mateix subgrup A del grup 3, juntament amb l’Andorra, ja saben doncs l’ordre dels partits que hauran d’afrontar en cada una de les vint-i-dos jornades de la primera fase de la lliga, que dictaminarà quins clubs lluiten per una segona fase d’ascens, per classificar-se per la primera RFEF (la segona B pro) o per salvar la categoria i no baixar a tercera, el curs 2021/22, la cinquena categoria del futbol estatal.

En la primera jornada hi haurà duels destacats com els que enfrontaran el Barça B i el Nàstic a l’estadi Johan Cruyff, el Cornellà-Olot, l’Espanyol B-Prat, el Llagostera-Andorra o el Badalona-l’Hospitalet –el Lleida Esportiu serà l’equip que descansarà primer.

L’última jornada de la primera fase es disputarà el cap de setmana del 27 i 28 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)