Girona

Oficial: Borja García marxa a l’Osca

Girona. El mitjapunta madrileny, el quart jugador del Girona amb més partits a la LFP, fitxa pel conjunt aragonès a canvi d’uns 2 milions d’euros

Ja és oficial; Borja García deixa de ser futbolista del Girona. El mitjapunta madrileny fitxa per l’Osca, traspàs pel qual el Girona rebrà uns 2 milions d’euros i que li permetrà alliberar massa salarial per fer lloc a les inscripcions de jugadors a LaLiga i també a augmentar el límit salarial, ja que els beneficis per traspassos ajuden a fer-ho.

Borja, que al novembre farà 30 anys, estava lligat a Montilivi per dues temporades més, fins al 2022, després de l’última renovació, el 2018, un cop tancada l’estrena a primera. El talentós futbolista va arribar a Montilivi el 2015, després d’haver acumulat experiència al Rayo, el Còrdova i el Madrid B. Desbordant classe i talent al llarg de cinc temporades, Borja ha acumulat 18 gols i 27 assistències de blanc-i-vermell. Només Granell (231), Migue (222) i Pere Pons (210) el superen en partits jugats (192) a la LFP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)