Girona

Francisco: “Intentaré estar aquí moltíssim temps”

Girona. El tècnic del conjunt blanc-i-vermell parla per primer cop després de la desfeta en la final contra l’Elx

Francisco Rodríguez ha parlat per primera vegada després de la derrota en la final del play-off contra l’Elx a Montilivi el passat 23 d’agost. El tècnic ha passat revista de tot plegat en una entrevista als mitjans oficials del Girona.

Cruel final de curs

“És veritat que el final de temporada no va ser el què esperàvem la ciutat, la nostra gent i nosaltres mateixos. Va tocar viure el dol obligatori. Les posteriors 48 hores van ser dures, però a partir d’allà hi ha gent que ens ha ajudat a aixecar-nos ràpid. El club va posar-se a treballar aviat i ens va transmetre la força i les ganes de tornar a començar i ara estem il·lusionats i preparats per treballar i preparar el primer partit que serà Gijón. Estem amb ganes per tornar a formar aquest equip competitiu que tots volem que sigui el Girona.”

El nou curs i objectius

“El pal de la final contra l’Elx va ser molt gran. Però tan en Quique, com en Pere, com en Ferran, tota la gent que forma part del club, ens van transmetre la seva confiança i no em van fer dubtar ni un moment. A partir d’aquí doncs pensant que estem en el millor club possible, un club que té ganes de seguir creixent i fer una família forta. Aquest és el meu lloc. Intentaré estar aquí moltíssim temps perquè això serà senyal que les coses van bé i que lluitarem per un mateix objectiu que és fer un club més gran i un Girona molt millor.”

La pretemporada

“Estem esperant moviments. S’ha produït el primer moviment que és el de Borja. Tots li agraïm la seva professionalitat i li desitgem molta sort a partir d’ara. I mentrestant intentar treballar l’abans possible per treure tot el què podem d’ells perquè en breu tornem a competir. En 12 dies tenim el primer partit de lliga. La gent està il·lusionada amb ganes. Tenim molt bons professionals i intentarem arribar a aquest primer partit amb un equip format i que ens doni la força de poder-lo guanyar.

Poc temps per treballar

“Condiciona perquè tenim molt poc temps. Tenim molt poc temps per treballar i se’ns estan donant situacions perquè tenim molts bons jugadors i tothom vol tenir bons jugadors. Tot condiciona, però no hi ha excuses. Al final s’ha de treballar perquè tenim molt poc temps per formar l’equip i posar-l’ho al lloc on volem, així que no hi ha excuses. En aquest primer partit que tenim a Gijón arribarem molt preparats i conscienciats de com difícil serà la temporada amb rivals super poderosos que a priori estaran per sobre nostre, sobretot en l’econòmic, però no hi hem de pensar. Som el Girona, intentarem competir al màxim, centrant-nos sempre en el partit a partit i jo prometo que això serà un equip que ho donarà tot, que sempre estarà a prop de guanyar i que la nostra afició se sentirà molt identificada amb nosaltres.”

Demà contra el Barça

“Primer partit de pretemporada amb un rival com el Barça. Lògicament serà diferent però ens serveix per treballar, sobretot a nivell de càrrega física, de conceptes. Ens dominarà molt la possessió però ens servirà per saber que patirem molt en tots els partits, així que ho afrontarem amb el repte d’estar bé, de ser un equip competitiu davant d’un dels millors equips del món i fer un bon partit.”

Sensacions per partit

“Jugar contra el Barça al Johan Cruyff és un al·licient per tothom. Tot i ser un partit de pretemporada i que estem a l’inici del nostre rodatge és una il·lusió dins que l’objectiu és treballar i preparar-nos bé. Enfrontar-se a jugadors com Messi i companyia ens farà treure el millor de nosaltres que és important. Intentarem fer-ho bé i dins el què cap intentar disfrutar d’un partit que és maco de jugar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)