3a divisió FEF

Sortejat el calendari de tercera del curs 2020/21

3a divisió. La FCF ha publicat els calendaris dels dos subgrups que formen el grup cinquè compost íntegrament per equips catalans

La FCF ha publicat els calendaris corresponents als dos subgrups composats per equips catalans que formen el grup cinquè de tercera. En cada subgrup hi haurà onze equips i per tant un d’ells descansarà cada jornada.

La primera fase de la competició donarà el tret de sortida el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre i acabarà el 27 i 28 de març. En el subgrup A, l’Europa serà l’equip que s’haurà d’esperar una setmana més per engegar la lliga, un campionat que comptarà amb duels destacats com els que jugaran el Terrassa i l’Europa en la jornada 7 i 18, el Terrassa i la Pobla de Mafumet en les jornades 9 i 20 o l’Europa i el Vilafranca de la jornada 2 i la 13.

En el subgrup B, amb part dels equips vallesans i barcelonins, el Vilassar (Maresme) i els equips gironins tindrà ja un plat fort en la jornada inaugural amb el matx entre el Figueres i el Girona B. El filial gironí s’enfrontarà al Banyoles en les jornades 5 i 16, mentre que el duel de l’Alt Empordà entre el Figueres i el Peralada es disputarà en la jornada 10 i la 21.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)