Territorial

La Unió és el campió

Torneig de l’Estany. Una diana de Víctor Valverde en el 87 dona la copa al Figueres en una final contra l’Olot igualada tot i la diferència de categoria

Figueres 1 olot 0

FIGUERES:Andrés Díez, Pol Tarrenchs, Pol Bastidas, Uri Ayala, Gallo, Jorge Torres, Pol Gómez, Abel Fàbregas, Pepu Soler, Coto i Ousman. També: Ivan Vidal, Khalid, Marc Medina i Víctor Valverde.OLOT:Ballesté, Carles Mas, Masó, Blázquez, Eloi Amagat, Salinas, Alan Baró, Escoruela, Xumetra, Vivi i Juan Delgado. També: Moha, Barnils, Soler, Joel Arumí, Aspar i Enric Genís.GOLS:0-1 (87’) Víctor Valverde.ÀRBITRE:Moreno Villaécija.T.G.:A Xumetra, Eloi, Bastidas, Ousman, Masó, Arumí, Alan Baró, Pol Gómez, Aspar i Gallo.T.V.:Cap.

El Figueres s’ha adjudicat la 51a edició del torneig de l’Estany derrotant l’Olot (1-0) amb una diana a les acaballes del matx de Víctor Valverde, que va aprofitar un refús de Ballesté després d’un xut d’Ivan Vidal (87’).

El partit va començar accidentat després que Salinas, tot just en el minut 2, es lesionés al turmell i abandonés el terreny de joc. La primera part va ser molt igualada amb els dos conjunts buscant la porteria rival però topant amb una bona col·locació defensiva i tàctica del rival. Juan Delgado i Xumetra van avisar de seguida per part garrotxina, però Andrés va respondre amb seguretat. El Figueres no es va amagar i a través de Tarrenchs per la dreta va intentar generar perill, tot i que sense acabar de tenir punteria, per fer treballar Ballesté. La Unió va anar creixent i a poc a poc va anar buscant les pessigolles a l’esquena de la defensa olotina, encara faltada de rodatge.

En la segona meitat, l’Olot va estirar línies i va jugar molts minuts en camp figuerenc. Moha ho va intentar des de la llarga distància i Xumetra va disposar de la millor arribada olotina després d’una bona centrada de Masó.

La Unió, però, tenia guardada una última bala quan, en una jugada, Medina, que va poder regirar-se dins de l’àrea, va acabar propiciant una primera rematada d’Ivan Vidal, aturada per Ballesté, però amb un Víctor Valverde, atent al refús, que va afusellar el barceloní al segon pal.