Sabadell

Melamed posa la llum amb una diana en el tram final

2a divisió A. L’Espanyol s’imposa a la resistència presentada pel Sabadell gràcies a l’aparició del jove atacant de 19 anys, artífex de la victòria en el 83’

sabadell 0 espanyol 1

SABADELL:Mackay; Rubio, Jaime Sánchez (Coch, 50’), Juan Ibiza, Grego Sierra, Ozkoidi; Ángel (Adri Cuevas, 57’), Undabarrena; Querol (Héber, 76’), Juan Hernández (Víctor, 58’); i Guruzeta (Aarón Rey, 76’).ESPANYOLDiego López, Miguelón (Melamed, 71’), Calero, Cabrera, Pedrosa (Dídac, 86’); Mérida (Bare, 86’), David López, Vargas (De Tomás, 61’), Darder, Puado; i Wu Lei (Óscar Gil, 71’).GOLS:0-1 (83’) Melamed.ÀRBITRE:Ortiz Arias.T.G.:Al local Querol i als visitants Darder i David López. Al tècnic visitant Vicente Moreno.PÚBLIC:Sense públic a la Nova Creu Alta, a porta tancada.

L’aparició del jove atacant Nico Melamed va servir perquè l’Espanyol s’emportés els punts del duel entre catalans, contra el Sabadell, en un enfrontament amb moltes ocasions de gol –la majoria del conjunt blanc-i-blau– i diverses alternatives en el joc. L’equip de Vicente Moreno, molt actiu en el primer temps, va poder marcar i sentenciar en els primers instants, però el Sabadell, arran d’un canvi de sistema, va reaccionar en el segon temps i va tenir oportunitats per endur-se el triomf.

Sense Raúl de Tomás en l’onze titular i amb la baixa per lesió d’última hora d’Embarba, l’Espanyol va acusar la falta d’encert en els últims metres. Els primers minuts del partit van ser un vendaval de l’equip de Vicente Moreno, que va tenir una rematada al pal de Wu Lei només començar i un seguit d’oportunitats derivades de la qualitat tècnica de la línia amb Vargas, Darder i Puado.

En el segon temps, l’Espanyol va tornar a aparèixer amb força a l’àrea de Mackay i va tornar a gaudir d’ocasions claríssimes, com ara un xut de Wu Lei i un apropament de Pedrosa que Grego va estar a punt de ficar-la a la seva pròpia porteria.

Reacció local

La lesió de Jaime, i la seva substitució, va empènyer Hidalgo a un canvi de sistema, amb un 4-3-3, que va detonar un canvi de xip per part arlequinada. Guruzeta, a l’àrea petita, va ser incapaç d’aprofitar un rebuig de Diego López i Querol va poder marcar en una rematada de cap al segon pal. Els arlequinats, a més, se sentien còmodes, però, malgrat tot, van acabar encaixant la diana de la derrota els últims instants. L’executor va ser Nico Melamed, prèviament a una desmarcada que cap defensor va seguir.

ELS VESTIDORS

22 equips
amb propera
Hem madurat el partit, tot i que hem tingut oportunitats per desactivar el rival
Vicente Moreno
entrenador de l’espanyol
A diferència d’altres partits, no hem tingut la sensació que el gol del rival arribaria
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)