2a divisió A

Oriol Riera torna a l’Alcorcón, però al filial i per ser-ne el segon entrenador

2a divisió A. L’osonenc de 34 anys s’ha retirat de la pràctica del futbol i inicia en el club madrileny la seva trajectòria a les banquetes. Riera va militar a l’equip groc el curs 2011/12 i el 2012/13 (27 gols en 87 partits)

L’Alcorcón ha anunciat la tornada de l’exfutbolista Oriol Riera. Aquesta vegada, el català ho farà per formar part del cos tècnic del filial de tercera divisió dirigit per Josep Alcácer en el qual desenvoluparà les funcions de tècnic ajudant. Riera va anunciar el passat juliol que deixava el futbol i inicia així una nova trajectòria a les banquetes en un club en què hi va militar les temporades 2011/12 i 2012/13 (en total va jugar 87 partits i va fer 27 dianes).

El vigatà de només 34 anys es va formar a les categories inferiors del Barça i ha defensat l’escut de múltiples equips entre els que destaquen l’Osasuna i el Deportivo, a primera divisió, però també el propi Alcorcón, el Celta i el Còrdova a segona A. El darrer club del davanter va ser la campanya passada el Fuenlabrada on va tenir un paper secundari tot i jugar 33 partits però acumulant només 1214 minuts (1 gol).

“Estic molt feliç d’iniciar una nova etapa de la meva vida en un club on vaig viure tantes coses maques. És un plaer aprendre d’un tècnic tan ben format i que ha tingut tant èxit” ha dit Oriol Riera, després d’anunciar-se la seva arribada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)