Sabadell

El Sabadell, amb la necessitat de començar a sumar

2a divisió A. Els arlequinats tenen una bona ocasió contra el Mirandés (13 h, Creu Alta)

Un cop passat un tram de mercat duríssim, amb tres candidats a l’ascens en els tres primers partits de lliga, el Sabadell arriba a la quarta jornada amb certes obligacions. L’equip d’Antonio Hidalgo no pot esperar gaire més per aconseguir els primers punts de la temporada, tenint en compte el pes del rival –que hauria de lluitar per la permanència, igual que els arlequinats– i el fet de jugar a casa.

“Es tracta de guanyar”, deia Antonio Hidalgo pel que fa a les bones sensacions mostrades contra equips de pes: “Som conscients de la situació en què estem i hem millorat molt, però això s’ha de traduir en victòries. Tenim molt clar què hem de fer amb la pilota i sense”, assumia el tècnic. Un cop es va buidant la infermeria –Edgar podria entrar en la llista–, la principal incògnita per al tècnic serà el sistema de joc, ja que contra l’Espanyol va abandonar el format de tres centrals i l’equip va jugar molt millor. S’espera que el Mirandés, que avui ja ha dormit a Barcelona, pressioni el servei de pilota dels arlequinats.

0 Partits guanyats 1

0 Partits empatats 2

3 Partits perduts 1

1 Gols a favor 3

4 Gols en contra 3

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)