Sabadell

El Sabadell encaixa la quarta derrota ensenyant moltes debilitats

Sense reacció. Els arlequinats continuen sense haver sumat ni un punt a la lliga

sabadell 0 mirandés 2

SABADELL:Mackay; Rubio, Coch, Ibiza, Cornud; Sierra (Ángel, 71’), Undabarrena, Cuevas (Stoichkov, 62’); Víctor Garcia (Aaron Rey, 71’), Juan Hernández (Querol, 58’) i Guruzeta (Edgar, 57’).MIRANDÉS:Lizoain; Víctor, Vivian, Berrocal, Javi Jiménez; Meseguer, Iván Martín, Javi Muñoz (Caballero, 91’); Jirka (Trigueros, 83’), Moha (Pablo Martínez, 46’) i Schutte (Moreno, 83’).GOLS:0-1 (75’) Pablo Martínez. 0-2 (78’) Víctor Gómez.ÀRBITRE:Galech Apezteguia.T.G.:als locals Cornud i Aaron Rey.PÚBLIC:Sense públic, a porta tancada a la Nova Creu Alta.

El Sabadell ha tornat a encaixar una derrota i ja porta quatre partits a la lliga sense haver sumat ni un sol punt. El conjunt arlequinat ha perdut una gran oportunitat d’aconseguir la victòria després d’haver passat un tram difícil de calendari però no ha aconseguit sumar a casa contra un rival que, a priori, ha de lluitar per la permanència.

Tot i que el rival era de menys entitat, el Sabadell ha repetit les errades dels primers partits i s’ha quedat molt lluny del triomf. Als arlequinats els hi ha costat tenir oportunitats de gol, protagonisme en el camp del rival, ha comès errades defensives i se li ha fet llarg el partit. Tot i el canvi de sistema (d’un esquema amb tres centrals a un 4-3-3) que li va canviar la cara a l’equip contra l’Espanyol, l’equip d’Hidalgo no ha tingut la presència desitjada en el mig del camp i no ha gaudit de la primera oportunitat fins el minut 30 en una centrada-xut de Víctor Garcia que ha aturat Lizoain. En els primers instants, el Mirandés havia amenaçat amb una gran oportunitat aturada per Mackay. El primer temps ha anat passant sense gens d’acció per cap dels dos equips més enllà de cinc córners seguits que ha picat l’equip visitant i una mitja volta de Víctor que ha anat a córner just abans del descans.

En la segona part, el Sabadell ha empitjorat les sensacions defensives: pèrdues en el centre del camp que desembocaven en transicions ofensives i poca contundència a l’hora de tallar-les. Així, Mackay ha intervingut en un xut enverinat de Javi Muñoz, Schutte ha pogut marcar després d’una pèrdua de Víctor i l’àrbitre ha anul·lat un gol de Jirka.

Tot i les substitucions d’Hidalgo, els arlequinats han acusat el pas dels minuts. Així, Víctor ha centrat fàcilment una pilota que Pablo, entrant sol i amb força ha rematat al fons de la xarxa. Tres minuts després, Gómez ha sentenciat amb un xut sec que ha picat el pal abans d’entrar.