Sabadell

Evidències incòmodes

2a divisió A. El Sabadell continua cavant-se un forat en la taula amb la cinquena derrota en cinc partits, aquest cop contra l’Albacete, un rival que tampoc havia guanyat en tota la lliga

albacete 3 sabadell 0

ALBACETE:Tomeu Nadal; Arroyo, Gorosito, Kecojevic, Caballo; Álvaro Jiménez (Del Pozo, 79’), Silvestre (Karim, 53’), Diamanka, Peña; Manu Fuster (Chema, 65’) i Zozulia (Ortuño, 65’).SABADELL:Ian Mackay; Víctor Garcia (Juan Hernández, 57’), Aleix Coch, Ibiza (Óscar Rubio, 57’), Grego Sierra, Ozkoidi; Ángel, Adri Cuevas; Querol (Edgar, 57’), Aaron Rey (Héber, 57’); i Stoichkov (Guruzeta, 68’).GOLS:1-0 (34’) Arroyo. 2-0 (52’) Álvaro Peña. 3-0 (62’) Zozulia, de penal.ÀRBITRE:Ais Reig.T.G.:al local Eddy Silvestre; i al visitant Coch.PÚBLIC:A porta tancada, al Carlos Belmonte.

Amb el que té, el Sabadell sembla no fer-ne prou per a la segona divisió. El conjunt arlequinat va sumar la cinquena derrota en cinc partits possibles i ara, sense l’excusa del calendari –ahir, sense anar més lluny, va caure per 3-0 contra l’Albacete, que només havia sumat un punt en cinc partits–, continua cavant-se un pou en la zona de descens. Mentre els d’Hidalgo ensenyen molt bones sensacions en la construcció i l’ordre, l’equip falla estrepitosament allà on es decideixen els partits: a les dues àrees. I aquestes carències sovint solen ser definitives per a equips que aspiren a la permanència.

Hidalgo va tornar a l’esquema de tres centrals i dos carrilers i l’equip no va començar gens malament. Per a elogi de l’entrenador, el Sabadell entra en els partits molt ordenat en la pressió i sabent perfectament on portar la pilota per fer mal. Així, les millors ocasions del primer temps van ser per a l’equip arlequinat, que abans del minut 6 ja havia amenaçat Tomeu Nadal amb accions de Stoichkov i Aaron Rey. Les sensacions en el descans eren contradictòries perquè els vallesans havien estat molt millors que l’Albacete però havien perdonat massa sobretot després de veure com en una triple acció l’equip era incapaç ridículament de posar la pilota dins de la porteria. Però van ser els manxecs els qui es van avançar en una falta lateral salvada per Mackay però rematada per Arroyo.

S’acaba aviat

El segon gol de l’Albacete va arribar just després del descans en una jugada col·lectiva materialitzada per Peña. I, a partir d’aquí, i com li ha passat en gairebé cada partit fins ara, l’equip va caure en picat. Hidalgo sap de les flaqueses físiques dels seus, de manera que hi va introduir quatre canvis. Però, 5 minuts després de la reacció impulsada pel tècnic, una entrega incomprensible d’Ángel va derivar en un penal comès per Coch i la tercera diana de l’Albacete. Ja no era una qüestió només física, també mental, i el Sabadell va desconnectar fins al xiulet de l’àrbitre.

En aquest nivell, quan tens les ocasions que has tingut, t’has d’avançar. Això és encert i punts, i no tenim cap de les dues coses
Fem moltes coses bé però, amb el que fem, no n’hi ha prou. Hem de competir molt millor
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
Hem tingut la mica de sort que ells no han marcat quan han tingut dues ocasions clares