2a divisió FEF

Tota la plantilla de l’Olot, dona negatiu en els test ràpids antígens

2a divisió B. Si no hi ha cap impediment o prohibició encara desconeguda, l’equip garrotxí podrà debutar en la lliga diumenge al Nou Estadi de Tarragona contra el Nàstic (12.00 h)

La plantilla de l’Olot ha tornat a donar negatiu en les proves ràpides antígens que s’han realitzat durant aquest matí. El club de la Garrotxa, que des que va detectar un positiu entre els seus jugadors –al final el total van ser tres–va decidir programar testos cada 72 hores, fa un pas més per assegurar debutar en la lliga ja en la tercera jornada després de suspendre els dos primers duels contra el Cornellà i el Barça B.

L’equip dirigit per Raúl Garrido porta des del dilluns preparant amb total normalitat el partit de diumenge vinent al Nou Estadi de Tarragona per jugar contra el Nàstic (a les 12.00 h). Els resultats de les proves apropen més als olotins al debut en la primera fase de la competició en el subgrup A del grup tercer, un desig per deixar enrere el mal tràngol que han hagut de passar les dues darreres setmanes i tornar així a competir més de set mesos després –l’últim partit oficial de l’Olot va ser el 8 de març, a casa contra el Badalona (2-0).

Si no hi ha cap contratemps més en forma d’impediment o prohibició dels òrgans competents, la pilota començarà a rodar de nou pels garrotxins el diumenge al migdia.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)