Sabadell

Amb la mateixa pedra

Sabadell. Els arlequinats tornen a cedir els punts amb un gol en els instants finals tot i passar-se bona part del partit aglutinant la possessió i apropant-se a la porteria rival

SABADELL 1 MÀLAGA 2

SABADELL:Mackay; Víctor Garcia, Pedro Capó, Juan Ibiza, Grego Sierra (Coch, 67’), Ozkoidi; Ángel, Undabarrena (Cuevas, 59’); Stoichkov (Héber Pena, 71’), Néstor (Aaron Rey, 71’); i Edgar (Guruzeta, 59’).MÀLAGA:Dani Barrio; Ismael (Benkhemassa, 85’), Mejías (Cristian, 46’), Juande, Calero; Escassi, Luis Muñoz, Ramon (Matos, 85’); Julio (Jozabed, 69’), Jairo (Rahmani, 57’) i Chavarría.GOLS:0-1 (16’) Calero. 1-1 (19’) Querol. 1-2 (75’) Chavarría.ÀRBITRE:Pulido Santana.T.G.:als locals Undabarrena, Héber, Guruzeta i Capó; als visitants Ismael, Jozabed i Rahmani.T.V.:al tècnic Antonio Hidalgo, per doble amonestació.PÚBLIC:Sense públic a la Nova Creu Alta, a porta tancada.

Una jornada més i una altra oportunitat perduda per al Sabadell. Els arlequinats van tornar a deixar-se els punts tot i fer mèrits per haver-ne sumat. L’equip d’Hidalgo es va refer amb molta fermesa de la diana del Màlaga i va replicar tres minuts després. El gol de Querol va inaugurar moments brillants dels arlequinats, tot i que en el segon temps els va costar arribar a la porteria contrària. En qualsevol cas, el Sabadell tenia el partit sota control, sense que el rival fes mal, fins que va arribar el gol de la derrota, en una altra demostració de la feblesa de l’equip a les àrees.

Mackay va haver d’intervenir en la primera jugada del partit, en un xut de Julio després d’un error de Grego Sierra. Els arlequinats van estabilitzar el duel i van estar a punt d’avançar-se en una desmarcada de Querol que Barrio va acabar aturant amb els peus. Tot seguit va arribar el gol dels visitants a causa d’una pèrdua al mig del camp i d’una gran paret de Calero amb Jairo que va acabar amb la celebració de l’exjugador de l’Espanyol.

El Sabadell, però, no va tenir temps ni de lamentar-se, perquè va aconseguir marcar el gol de l’empat tres minuts després en una rematada de Querol a centrada de l’incombustible Josu. I, a partir d’aquí, els arlequinats van tenir ocasions per capgirar el resultat en oportunitats de Querol i de Stoichkov.

Una oportunitat fallada pel visitant Julio va portar el matx al descans i a un canvi de dinàmica. Si bé és cert que els arlequinats van aglutinar la possessió de la pilota, el Màlaga va assumir que el seu partit implicava cobrir-se al darrere i no deixar que el rival li generés inquietuds. Els canvis obligats –per descans i per lesió– d’Hidalgo no van desencallar el matx i, quinze minuts abans del final, Chavarría va anotar el gol del triomf per al Màlaga en una centrada rematada amb el cap.

22 equips
amb propera
Hem començat bé el partit, però el rival, que té un joc associatiu, també ha tingut ocasions
Sergio Pellicer
entrenador del màlaga
El gol que rebem és una situació massa fàcil. No podem concedir aquesta mena de gols