Sabadell

Hidalgo: “Estarem tot l’any lluitant en situacions difícils”

Sabadell. El tècnic, malgrat el moment delicat del Sabadell, es mostra amb confiança. “Sabem de l’exigència de la categoria i lluitarem amb totes les forces per aconseguir l’objectiu”

Antonio Hidalgo ha comparegut per valorar la prèvia del partit de diumenge davant el Logroñés. Els arlequinats han perdut els últims dos partits davant el Màlaga i l’Almeria i ara esperen redreçar el rumb a Las Gaunas per treure el cap de la zona de descens. “Estarem tot l’any lluitant en situacions difícils, sabem de l’exigència de la categoria, però intentarem sumar el màxim de punts possibles. Soc una persona que davant tot em revelo i lluitarem amb totes les nostres forces per aconseguir l’objectiu”, ha explicat el tècnic que sap que el Logroñés, tot i pujar aquesta temporada a segona com el Sabadell, estan en una bona ratxa de resultats després de sumar tres victòries consecutives que l’ha permès estar en una posició còmode de la taula. “És un equip semblant a nosaltres, han mantingut jugadors respecte a l’any passat. Equip molt sòlid que es troba en bona dinàmica, però això canvia molt ràpidament i nosaltres ho hem d’intentar al màxim”, ha incidit el tècnic que ha destacat les virtuts del Logronés. “Són un equip que vol jugar i que interpreta molt bé les situacions. Han agafat solidesa com a equip. Nosaltres posarem les nostres armes, intentant ser protagonistes i tenint la pilota a camp contrari, a partir d’aquí intentarem guanyar”.

D’altra banda, el tècnic ha parlat de la seva absència a la banqueta. “A la banqueta estarà l’Ignasi Salafranca. Tinc plena confiança en el meu cos tècnic per transmetre les indicacions oportunes”, ha dit Hidalgo que ha confirmat que Juan, Boniquet i Pierre han entrenat amb normalitat i podran viatjar a Logronyo. Tot i això, ha confirmat la baixa de Néstor i Jaime és dubte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)