Sabadell

Un partit crucial amb el dipòsit restablert

Sabadell. Els arlequinats deixen enrere unes setmanes frenètiques per enfrontar-se avui a un rival directe per a la permanència

Si l’infortuni ha acompanyat el Sabadell durant el primer tram de temporada amb un calendari atapeït i nombroses baixes, avui no hi ha excuses. El conjunt arlequinat afronta un partit crucial per remuntar en la classificació perquè s’enfronta a un equip acabat d’ascendir i ho fa havent descansat durant set dies i havent recuperat bona part dels seus jugadors: avui només té la baixa, per molèsties, de Néstor Querol.

“Ens feien falta els dos dies de descans”, reconeix el tècnic del Sabadell, Antonio Hidalgo. “Hem tingut el temps necessari per preparar el partit de diumenge. Aquesta és una setmana més tranquil·la en què pots treballar més coses”, assumeix el tècnic de l’equip arlequinat, que va tancar una marató de cinc partits en 15 dies amb dues derrotes, tot i que el bagatge va ser de 7 punts de 15 possibles.

Avui tindrà al davant el Logronyès, un equip que arriba llançat gràcies a tres victòries seguides. “És un equip que ara mateix és sòlid, que s’ha consolidat en aquest bloc intermedi. No estan patint gaires ocasions últimament i es troben còmodes”, analitza Hidalgo, sancionat per al partit d’avui.

4 Partits guanyats 2

2 Partits empatats 1

4 Partits perduts 7

10 Gols a favor 7

10 Gols en contra 13

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)