2a divisió FEF

A revertir la negativitat

2a divisió B. L’Olot, amb dos punts de 12, visita l’Andorra, un dels aspirants a l’ascens

L’Olot visita l’Andorra, un dels aspirants a l’ascens a segona A (a les 17 h). Els olotins ho fan en un moment de dubtes i neguit després de sumar només dos punts dels primers dotze que han disputat, un rèdit que els manté els últims de la taula amb el perill de quedar despenjats. A més del moment delicat pel que fa a resultats, el tècnic Raúl Garrido no podrà disposar, per culpa de les lesions, de quatre futbolistes de pes com Lluís Aspar, Jordi Masó, Pol Ballesté i Pedro, tot un contratemps per a una plantilla curta que dimecres rebrà la visita del Barça B en el partit endarrerit de la segona jornada: “Som els primers decebuts per no haver complert les expectatives que teníem en aquest inici. Hem fet reflexió i autocrítica, tenim la convicció de començar des de zero i donar la millor versió”, diu el tècnic valencià de l’Olot, conscient de les dificultats que es trobarà al Principat: “L’Andorra és un equip competitiu i valent a a través de tenir la pilota i d’un desplegament ofensiu important. Haurem de millorar en les transicions i mirar de no anar a remolc del marcador”, sentenciava l’entrenador del conjunt de la Garrotxa.

1 Partits guanyats 0

3 Partits empatats 2

1 Partits perduts 2

7 Gols a favor 2

9 Gols en contra 7

LA PRÈVIA

L’Andorra és un equip competitiu i valent a través de tenir la pilota i de fer un desplegament important en l’aspecte ofensiu
Som els primers decebuts per no haver complert les expectatives que teníem en aquest inici
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)