3a divisió FEF

Carlos Treviño podria tornar a jugar demà

3a divisió. El migcampista mexicà serà el fitxatge de tardor del Figueres, després que el curs passat es lesionés de gravetat al genoll el dia del debut

El Figueres ha rebut una gran notícia durant els 15 dies sense competició que ha tingut per la jornada de descans, i és que els figuerencs afrontaran el partit de demà contra el Vilassar (12.30 h) amb un fitxatge nou, el de Carlos Treviño. I és que el migcampista mexicà ja estarà a disposició de Javi Salamero després de superar una lesió als lligaments encreuats del genoll que es va fer la temporada passada. Tot i que necessitarà un temps per agafar ritme de competició, la Unió confia que Treviño permeti fer un salt de qualitat a l’equip, i és que el migcampista té experiència en la primera divisió mexicana i ha de ser un dels pilars de l’equip si està al cent per cent.

Amb la seva recuperació, el Figueres i Treviño podran escriure un capítol més a la seva relació, que de moment és convulsa. I és que el mexicà va arribar l’estiu del 2019, però no es va poder tancar la seva incorporació definitiva fins a inicis d’aquest any per problemes burocràtics. Un cop resolts, Treviño va debutar amb el Figueres el 23 de febrer a Vilatenim contra el Terrassa, però només va poder jugar 12 minuts abans de patir la greu lesió que l’ha tingut allunyat dels terrenys de joc fins ara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)