1a femenina

Sisena victòria i primer gol encaixat

Primera femenina. El Barça de Lluís Cortés torna a golejar i el rècord d’imbatibilitat queda en 962 minuts

barça 5 real sociedad 1

BARÇA:Cata Coll; Marta Torrejón, Mapi León, Andrea Pereira, Leila Ouahabi; Hamraoiu (Patri Guijarro, 80’), Alexia Putellas (Aitana Bonmatí, 80’), Mariona; Graham Hansen (Crnogorcevic, 85’), Oshoala (Jennifer Hermoso, 70’) i Lieke Martens (Vicky Losada, 70’).REAL SOCIEDAD:Adriana Nanclares; Lucía Rodríguez, Nuria Mendoza, Ana Tejada, Nuria Rábano (Iparaguirre, 81’); Maitane López (Itxaso Uriarte, 46’), Cecilia Marcos (Leire Baños, 46’), Fransi, Gema Gili (Kiana Palacios, 66’), Nerea Eizaguirre (Amaiur Sarriegi, 81’); Nahikari García.GOLS:1-0, Leila Ouahabi (16’). 1-1, Nahikari García (32’). 2-1, Natalia Rábano p.p. (41’). 3-1, Alexia Putellas (77’). 4-1, Marta Torrejón (82’). 5-1, Mariona (84’).ÀRBITRE:Contreras Patiño.TG:Graham Hansen, Ana Tejada, Mapi León, Itxaso Uriarte, Patri Guijarro i Lucía Rodríguez.

El Barça de Lluís Cortés continua amb pas ferm cap al segon títol de lliga consecutiu. Sisena victòria en sis partits. Nova golejada, tot i que aquesta no va arribar fins als minuts finals, contra una Real que, amb la pressió molt avançada, va incomodar les blaugrana una bona part del partit. Primer gol encaixat en la lliga, que deixa el rècord d’imbatibilitat en 962 minuts.

La primera part va ser un monòleg blaugrana, amb moltes arribades, però amb un avantatge ajustat en el descans. Leila va obrir la llauna amb un xut des de fora l’àrea i la sorpresa va arribar passada la mitja hora. Les de Natàlia Arroyo van empatar gràcies a una falta llançada ràpid que va agafar la defensa del Barça descol·locada. Nahikari va batre per primera cop en tota la temporada la porteria blaugrana. El desempat va arribar en una bona acció de Mariona Caldentey amb desenllaç desafortunat per a la Real Sociedad, ja que Nuria Rábano es va fer el gol a la seva porteria.

Van estar incòmodes les de Cortés en tota la segona part fins al tercer gol, marcat per Alexia Putellas després d’un refús de Nanclares a xut de Jennifer Hermoso. Després del gol, la Real va abaixar els braços i Marta Torrejón i Mariona van anotar dos gols més.