1a femenina

Nova golejada el dia que Jennifer Hermoso fa història

Primera divisió femenina. Les de Lluís Cortés derroten el Santa Teresa (9-0) i la davantera madrilenya arriba als 125 gols com a blaugrana. Ja és la màxima golejadora de la història de l’equip

Setè partit de lliga i setena victòria del Barça, líder del campionat tot i haver jugat tres partits menys que el segon classificat, l’Atlético de Madrid. Les de Lluís Cortés han estat molt superiors al Santa Teresa i a la mitja part ja havien aconseguit vuit gols. Canvis pensant en l’estrena de dimecres a la Champions contra el PSV a Eindhoven i relaxació han fet que les blaugrana només hagin marcat un gol en la segona part, d’Oshoala.

El partit ha tingut dos noms propis. Jennifer Hermoso ha marcat quatre gols i ha arribat als 125 amb la samarreta del Barça, superant a Sonia Bermúdez, que havia marcat 123 gols, com a màxima golejadora de la història del club. El segon ha estat el d’Andrea Falcón, que ha tornat a jugar un any després de patir una greu lesió, el trencament lligament creuat anterior del genoll esquerra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)