Sabadell

Sense marge d’equivocació

2a divisió A. El Sabadell s’enfronta a un rival directe, l’Alcorcón, i intentarà sobreposar-se al baix rendiment que ha ofert darrerament

Les jornades passen i el Sabadell continua encallat a la part baixa oferint sempre la mateixa sensació: ha de fer coses que estan lluny del seu abast per aconseguir els punts. El conjunt arlequinat té l’oportunitat de refer-se d’una derrota dura, la darrera (0-1) a casa contra l’Oviedo, i s’enfrontarà a un rival que comparteix penes, ja que l’Alcorcón també és a la zona baixa de la classificació.

“Estem en una situació molt similar a la dels altres equips de la part baixa de la taula”, admet el tècnic, Antonio Hidalgo, que va ser expulsat en el darrer partit. “Hem de guanyar. El 0 de 15 inicial ens ha penalitzat molt i hi ha hagut enfrontaments en què no hem estat tan bé com ens hauria agradat”, diu. Hidalgo pot disposar de tota la plantilla, tot i que té el dubte de Víctor García, lesionat en la jugada del polèmic penal contra l’Oviedo. L’Alcorcón hi arriba després d’una derrota, però l’arribada d’Anquela l’ha propulsat en la classificació: en els últims cinc partits ha aconseguit deu punts.

4 Partits guanyats 4

1 Partits empatats 2

11 Partits perduts 10

14 Gols a favor 8

22 Gols en contra 17

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)