Reus

Álex Colorado, entre les sis baixes del Reus

2a divisió A. A més del fins ara capità, no continuaran la temporada que ve Óscar Rico, Migue Marín, Fernando, Samu i Matías Draghi

El Reus comença a preparar la plantilla del debut a segona A i ahir va comunicar que no compta amb els migcampistes Álex Colorado i Samu Martínez, l'interior Óscar Rico, el lateral Migue Marín, el davanter Fernando Rodríguez i el porter Matías Draghi. D'aquestes primeres baixes, la més significativa és la d'Álex Colorado, un dels capitans de la plantilla roig-i-negra i que tanca una etapa de tres temporades al Reus, al qual va arribar l'estiu del 2013 provinent del Lleida i amb el qual ha disputat 96 partits de lliga, amb 19 gols, onze dels quals aquesta última temporada. Colorado no va ser titular en els dos partits de l'eliminatòria d'ascens contra el Racing de Santander i només va disputar uns minuts en el partit de tornada. Migue Marín i Óscar Rico hauran estat dos anys al Reus –en els dos casos amb menys pes aquesta última temporada, per lesió en el cas de Marín i per la pèrdua de confiança de Natxo González en el cas de Rico–, mentre que Samu Martínez i Matías Draghi –fitxats a l'hivern– i Fernando tanquen una etapa d'una sola temporada al club reusenc.

Pel que fa a la resta de la plantilla, Dinis, Jesús Olmo, Édgar Hernández, Rafa García i López Garai, que també acaben contracte, podrien continuar, mentre que tenen un any més de vinculació Edgar Badia, Aitor Embela, Benito, Cassama, Ángel Martínez, Isma Moyano, Ramon Folch, Vitor Silva, Ricardo Vaz, Fran Carbia i David Haro, amb els quals, en principi, es compta per a la temporada que ve.

Nous responsables del planter

El Reus ha presentat aquesta setmana els nous responsables del futbol de base. Es tracta de dos exfutbolistes del club roig-i-negre, Marc Carrasco i Ivan Taranilla, que hauran de coordinar la temporada que ve quinze equips, sis de futbol onze, sis de futbol set i tres de femenins. Els dos exjugadors, contractats pel seu coneixement del club, tenen l'objectiu “de crear i desenvolupar una metodologia de treball pròpia per a la formació dels joves futbolistes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)