Reus

S'asseguren el gol

Reus. El conjunt roig-i-negre renova el davanter Edgar Hernández per una temporada amb opció a una altra. El gavanenc ha estat un home important per a l'ascens: 12 gols en 32 partits

El Reus va fer oficial la continuïtat d'un dels homes importants del curs passat, Edgar Hernández. El davanter gavanenc signa per a la temporada que ve amb opció a una més i retornarà a la segona divisió A, en la qual va jugar amb el Sabadell durant una temporada.

Edgar, doncs, continuarà en el projecte roig-i-negre, al qual va arribar fa dues temporades. “Estic molt il·lusionat amb la renovació des que me la van oferir fa uns mesos. El club i l'afició sempre m'han fet sentir com a casa i vull continuar gaudint amb ells com fins ara”, va explicar el davanter, que va afegir: “Molt agraït pel tracte que sempre he rebut a Reus. Intentarem mantenir el mateix nivell d'exigència per seguir fent història”, reconeix.

Edgar va arribar al Reus procedent del Sabadell a canvi d'un traspàs. Amb els arlequinats va marcar un gol en la primera jornada de lliga, contra el Betis, en el que havia de ser la seva segona temporada al Vallès Occidental abans de ser traspassat. Edgar va tenir un primer curs irregular (6 dianes), però enguany ha estat una peça important per a Natxo González marcant 12 gols, si bé és cert que en les últimes jornades va caure dels plans de l'entrenador, que el va relegar a la suplència. Amb tot, el davanter ha jugat 32 partits, la majoria (27) de titular, completant 2.421 minuts. Amb la continuïtat lligada d'Edgar i les renovacions recents d'Olmo i López Garai, els esforços de la secretaria tècnica se centraran en la renovació de Rafa Garcia i en els reforços que encara han d'arribar.

LES REACCIONS

Molt agraït pel tracte que sempre he rebut a Reus. Intentarem mantenir el mateix nivell d'exigència per seguir fent història
El club i l'afició sempre m'han fet sentir com a casa i vull continuar gaudint
Edgar Hernández
davanter del reus
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)