Reus

Reus

Una segona oportunitat

El davanter afrontarà amb el Reus la seva segona etapa en la categoria de plata, en què no va tenir protagonisme amb el Sabadell

La trucada i citació de José Antonio Gordillo a Edgar Hernández va caure com una llosa sobre la confiança del jugador. L'aleshores director esportiu del Sabadell va comunicar al davanter gavanenc que acceptava la proposta del Reus, a canvi d'un traspàs, i que Edgar havia de fer les maletes per anar al Baix Camp si volia tenir minuts. El davanter acabava de marcar un gol contra el Betis en el primer partit de lliga i tot feia presagiar que la temporada seria molt diferent de la primera, en què gairebé no va tenir minuts. Casualment, el Sabadell va començar a caure en picat aquell mateix any i per a Edgar, la decisió d'anar a Reus va ser la millor que podia prendre. Dos anys després, molt més madur i acabat de renovar amb els roig-i-negres, el davanter torna a la categoria de plata per demostrar que està capacitat.

“És una etapa totalment diferent de la que vaig signar amb el Sabadell. Aquí a Reus sento que el projecte és meu, em sento plenament identificat, no només amb els colors, sinó amb tota l'afició i la gent que m'ha demostrat l'estima des del primer dia”, afirma el davanter que reconeix que la seva etapa al Baix Camp ha complert totes les expectatives. Edgar va tenir un primer curs amb dificultats perquè va arribar amb la temporada començada i tot i que va tenir cert protagonisme (23 titularitats) només va marcar sis gols. Però en la segona temporada va ser una peça clau perquè els de Natxo González aconseguissin l'ascens a segona A. “Hem tingut aquest punt d'il·lusió necessari
i tot això s'ha transformat per arribar en el millor estat de forma en el moment adient de la temporada”, reconeix el gavanenc, que diu que les dificultats econòmiques van fer més fort el grup: “Ha estat un grup humà increïble al vestidor, el que vam passar ens va unir encara més i no vam parar de treballar”, admet.

Maduresa

Edgar va arribar a Sabadell per a la seva primera experiència a segona A amb 26 anys, després de marcar 17 gols amb el Sant Andreu. Ara, hi tornarà amb 29. “Vaig aprendre moltíssimes coses, a Sabadell. Va ser una etapa difícil en l'aspecte personal, però m'ha fet ser més fort”, admet el davanter, que no creu que es cometés cap injustícia amb la falta de minuts al Vallès: “Em vaig posar massa pressió a mi mateix i així era difícil poder competir.”

D'haver de demostrar, a guiar l'equip a a la salvació. El rol d'Edgar Hernández ha canviat molt en aquest punt de la seva carrera en què s'ha convertit en un davanter contrastat, però encara amb recorregut. “Vaig arribar aquí i em van explicar que era un projecte per pujar de categoria. Per tant, sento el projecte com si fos meu”, insisteix.

Continua amb la seva passió
La renovació amb el Reus permetrà a Edgar continuar dirigint la seva escola de futbol, Sporting Gavà. “Continuem creixent, ja tenim per a la temporada que ve 310 nens”, explica el davanter, que va fundar aquesta escola de futbol juntament amb dos jugadors de futbol català: el central del Gavà Dani Iglesias i l'exjugador del Barça Alfred Zardoya.
18
gols amb el Reus en dues temporades.
22
partits amb el Sabadell a segona A, 5 titularitats.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)