Reus

Atienza, el quart fitxatge

Reus. El club roig-i-negre reforça l'eix de la defensa amb el central de 26 anys, que arriba procedent de l'Hèrcules i viurà al Baix Camp la primera experiència a segona divisió A

El Reus manté el ritme i ahir va anunciar el quart fitxatge en quatre dies. Això sí, aquest cop, per apuntalar la rereguarda, ja que fins ara només havia incorporat atacants. El central andalús Francisco Javier Pichu Atienza, que signa amb el club del Baix Camp per dues temporades, reforçarà l'eix de la defensa. Amb el futbolista de 26 anys, Natxo González s'assegura un central fort i contundent, amb bona capacitat rematadora en el joc aeri.

A Reus, Atienza, que és un dels centrals més reconeguts de les darreres temporades a segona B, tindrà la primera experiència en el futbol professional, ja que, tot i haver estat en filials durant bona part de la seva trajectòria, no va arribar a debutar mai ni a l'Atlético, club en el qual es va acabar de formar, ni al Sevilla. De fet, en la seva etapa al filial colchonero, el flamant central roig-i-negre va formar part de la selecció espanyola sub-17 que va proclamar-se campiona d'Europa i subcampiona del món. Després de sis campanyes entre l'Atlético B i el Sevilla Atlético, l'estiu del 2013 Atienza va marxar a l'Osca, i dues temporades enrere va fitxar per l'Hèrcules, club en què ha estat un fix i ha jugat dues fases d'ascens consecutives. Sense assolir el salt de categoria, això sí.

Francisco Javier Atienza Valverde
Còrdova, 18-01-1990 (26 anys) Defensa central Alçada: 1,90 metres Pes:84 kg
TRAJECTÒRIA.
07/08
Atlético B (2a B)
1 p.
08/09
Atlético B (2a B)
14 p.
09/10
Atlético B (2a B)
27 p. 2 g.
10/11
Atlético B (2a B)
26 p.
11/12
Sevilla Atl. (2a B)
31 p.
12/13
Sevilla Atl. (2a B)
34 p. 2 g
13/14
Osca (2a B)
33 p. 2 g.
14/15
Hèrcules (2a B)
40 p. 2 g.
15/16
Hèrcules (2a B))
36 p. 2 g.

Chrisantus promet esforç

El Reus va presentar ahir Macauley Chrisantus, un dels fitxatges estel·lars, tal com el va descriure el president, Xavier Llastarri. L'atacant nigerià va manifestar les seves primeres sensacions. “No conec el Reus d'abans, però he vist que aquest és un club molt familiar i que m'hi trobaré com a casa”, va dir, i hi va afegir: “Puc aportar encara més del que vaig fer a Las Palmas, però no prometré cap xifra de gols. Sé per què se m'ha fitxat i treballaré de valent, ja que no m'agrada gens perdre.” Macauley Chrisantus, d'altra banda, no va voler descriure's com a futbolista i va animar l'afició a anar a l'estadi: “Prefereixo que la gent em vingui a veure al camp.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)