Reus

Migue (Racing), lligat i Querol, a prop de fitxar

Reus. El lateral esquerre, que signa per dos cursos, es converteix en el cinquè fitxatge roig-i-negre, mentre que l'atacant és a punt de tancar un acord per tornar al club del seu cor

El Reus continua movent-se en el mercat i ahir va avançar feina, i de valent. D'una banda, el club va confirmar l'arribada del lateral Migue García, i, per una altra, està ultimant la incorporació de David Querol. L'exjugador del Racing de Santander signa per les pròximes dues temporades i al reusenc només li queda rubricar la signatura perquè el club ho anunciï.

Migue García es va convertir ahir en el cinquè fitxatge del Reus per a la temporada del seu debut a la segona divisió A. El defensa, que arriba procedent del Racing de Santander, és el nou inquilí del flanc esquerre de la defensa roig-i-negra per les pròximes dues temporades, tal com va informar ahir el club. Migue va ser rival del Reus en l'eliminatòria d'ascens que va donar la classificació al conjunt roig-i-negre. El lateral va ser un fix en el primer classificat del grup 2 de la segona B el curs passat i fins i tot té experiència a la categoria de plata, ja que va fitxar per l'Osca el 2013.

Només falta signar

D'altra banda, el Reus està a punt de confirmar el seu fitxatge estel·lar per al pròxim curs. L'adquisició de David Querol, a l'expectativa de la signatura de les dues parts per fer-se oficial, significa la tornada del fill pròdig cinc anys després de la seva marxa al Betis B. Pel mig, ha tastat les mels de la segona divisió A, a les files del Llagostera després d'un pas efímer pel Nàstic a segona B, amb ascens frustrat inclòs. Amb l'equip d'Oriol Alsina, que el va temptejar recentment per reincorporar-se al Llagostera, ha estat un fix, i això li ha permès guanyar cert renom a la categoria. Fruit d'això, Querol ha tingut diverses propostes d'equips de segona divisió A durant aquest estiu, però finalment ha estat el Reus el que l'ha aconseguit convèncer de tornar al club que el va formar com a jugador. Si s'acaba confirmant, Querol seria el sisè fitxatge d'aquest estiu per als de Natxo González.

DOS MOVIMENTS

El Reus continua rastrejant el mercat a dos dies de començar la pretemporada

MIGUE GARCÍA

Va ser rival dels roig-i-negres en l'eliminatòria de campions en les files del Racing

QUEROL

Només falta la signatura per rubricar la tornada del jugador reusenc
Miguel Alberto García Díaz ‘Migue'
Huelma (Jaén), 17-01-1991 (25 anys) Lateral esquerre Alçada: 1,70 metres Pes: 64 kg
TRAJECTÒRIA
12/13
Osca (2a A)
11 p.
13/14
Granada B (2a B)
7 p.
13/14
Cadis (2a B)
16 p.3 gols
14/15
Cadis (2a B)
32 p. 3 g.
15/16
Racing (2a B)
35 p. 4 g.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)