Reus

Obres contra rellotge

Reus. Les reformes a l'estadi, que afecten el terreny de joc i la resta d'instal·lacions, podria ser que no estiguessin acabades per a l'inici de lliga, i no es descarta buscar un camp alternatiu

A tres setmanes del primer partit de lliga del Reus com a local, el dissabte 27 d'agost contra el Mirandés, encara hi ha molta feina a fer en les obres a l'estadi municipal, tal com van comprovar ahir l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i el regidor d'Esports, Jordi Cervera, que van visitar-lo. I és que les obres a l'estadi reusenc són importants, ja que es canvia la gespa i tot el sistema de drenatge i, a més, s'hi han de fer reformes imprescindibles per complir les exigències de la LFP, i la majoria encara no han començat. No es descarta, per tant, que no s'arribi a temps per al debut a la lliga i que calgui buscar algun estadi alternatiu perquè el Reus hi jugui el primer duel com a local.

“En el cas que a l'inici de les competicions els treballs encara estiguessin desenvolupant-se, s'estudiarien possibles alternatives perquè els partits previstos es puguin disputar”, assegura el consistori reusenc. També s'hi han de fer reformes per als Jocs del Mediterrani, però en aquest cas seran compatibles amb la disputa de partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)