Nàstic

Futbol

Segona divisió A

L'efectivitat, en el punt de mira

Nàstic. El conjunt tarragoní ha fet tan sols sis gols en els set partits de pretemporada disputats fins ara

Per fortuna, els resultats de la pretemporada no compten i, sovint, tampoc no són indicadors del rendiment que tindrà un equip al llarg del curs. Si no fos així, l'afició del Nàstic hauria de preocupar-se. I és que el conjunt tarragoní, que dimecres va perdre oferint una imatge ben pobra contra el filial del València, està mostrant força dubtes darrerament, tal com admet el tècnic Vicente Moreno. L'entrenador valencià, això sí, matisa. Creu que els seus han estat fluixos contra els dos rivals de menys rang que han visitat últimament, l'Olot i el Mestalla, però que “contra els conjunts de la mateixa categoria o superior, s'ha rendit al nivell”.

Ara per ara, la principal mancança del conjunt grana és l'efectivitat. Marcar un gol costa Déu i ajuda. En set partits de pretemporada, els de Vicente Moreno han fet tan sols sis dianes. La sequera, de fet, s'ha agreujat en els darrers compromisos. I és que, en quatre partits, el Nàstic ha marcat només un gol: el que va fer Suzuki al camp de l'Olot, un rival de tercera divisió.

El principal problema fins ara és que els jugadors d'atac no estan encertats. L'únic davanter que ha aconseguit perforar una porteria contrària és el camerunès Stephane Emaná, que ha fet dos gols, contra el Vila-real i contra l'Ascó. La resta de dianes les han fet futbolistes de segona línia o bé defenses.

Per tal de millorar en aquest aspecte, el club tarragoní va tancar dimecres la incorporació de l'ariet nigerià Ike Uche, que està cridat a ser el referent ofensiu de l'equip. Ara, això sí, s'haurà de posar al dia, ja que arriba tot just la setmana abans de començar la lliga. Un handicap que Vicente Moreno entén, tal com va deixar palès després del partit contra el Mestalla: “En condicions normals no haguéssim tingut accés a Uche, ha començat a entrenar-se tard i haurem de tenir tranquil·litat [...] A mesura que els incorporats vagin millorant, farem canvis i aniran entrant.”

LA FRASE

Nàstic - Vila-real
1-2
Stephane Emaná / Alfonso i Soldado
Nàstic - Pobla
1-0
Juan Muñiz
Ascó - Nàstic
2-3
Riki i Djetei, en pròpia porta / Madinda, Carlos García i Stephane Emana
Nàstic - Saragossa
0-0
Olot - Nàstic
1-1
Marc Mas / Suzuki
Girona - Nàstic
1-0
Manel
València Mestalla - Nàstic
1-0
Jordi Sánchez
Barça B - Nàstic
demà (19.00 h)
Contra equips de la mateixa categoria o superior hem rendit al nivell. Hem tingut problemes contra l'Olot i el Mestalla
Vicente Moreno
ENTRENADOR DEL NÀSTIC

EL MÉS EFECTIU

2
gols
ha marcat Stephane Emaná, l'únic davanter de l'equip que ha mullat fins ara. La resta de golejadors no són davanters.

TOCA MILLORAR

4
partits
de pretemporada encadena el Nàstic sense guanyar: contra el Saragossa, l'Olot, el Girona i el València Mestalla.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)