2a divisió A

Quarta victòria i plantilla tancada amb Campins

Reus. Els roig-i-negres acaben la preparació amb un còmode triomf contra el Llagostera. A més, reforcen l'equip amb el lateral del Barça i ocupen l'última fitxa que els quedava

El Mallorca espera en la primera jornada de lliga, però el Reus ha demostrat que està preparat. El conjunt roig-i-negre tindrà una setmana per treballar amb vista a la primera jornada de lliga amb la tranquil·litat d'haver fet els deures durant la pretemporada. Al bagatge, de quatre victòries, un empat (i eliminació en la copa Catalunya) i dues derrotes, s'hi afegeix el fet que no hi haurà més moviments en el mercat d'estiu. El Reus va confirmar l'arribada de Joan Campins, lateral del Barça, i si no hi ha sortides no hi haurà possibilitats de reforçar-se, ja que les 25 fitxes estan ocupades. Ahir, el Reus es va endur el darrer partit de pretemporada gràcies a la seva actuació en el segon temps. En el primer, gairebé no hi va haver ocasions ni d'un conjunt ni de l'altre. El Llagostera va presentar un equip amb diversos jugadors del filial i va cuidar la seva porteria. En el segon temps, la dinàmica va canviar. Els de Natxo González van pressionar i van arribar oportunitats. La corda es va trencar en un servei de córner rematat per Atienza que va superar Nico Ratti. Poc després, Edgar Hernández, en una doble rematada, va fer el segon i va deixar la victòria per als visitants.
Campins, amb projecció
Tot i que va formar part
de l'expedició que va anar a Palamós, Joan Campins no va debutar amb el Reus. El lateral, de 21 anys, arriba després de trencar el seu contracte amb el Barça, club al qual va arribar el 2013. La intenció del jugador era jugar a segona divisió A, però no hi ha tingut mai continuïtat per les diverses lesions. El curs passat, això sí, va jugar mitja temporada al Saragossa de Lluís Carreras. Amb Campins, el Reus ocupa el lateral dret, l'única posició que no tenia doblada. La seva competència serà Alberto Benito.

LLAGOSTERA0
REUS2

LLAGOSTERA: Ratti, Tarrenchs (Albarrán, 75'), Eloi, Ferrer, Mainau (Gómez, 54'), Setti (Gelma, 46'), Robert Simón (Masó, 75'), Roger Barnils (Pol, 75'), Cano, Pablo Sánchez (Carlos Martínez, 65') i Marc Fernández (Soufiane, 46'). REUS: Codina, Alberto (Arjona, 62'), Rafa, Pichu, Olmo (Moyano, 62'), Albístegui, Jorge (Edgar Hernández, 62'), Ramon Folch, Chrisantus (Fran Carbia, 62'), Vítor (Vaz, 54') i Miramón. GOLS: 0-1 (63') Pichu Atienza. 0-2 (76') Edgar Hernández. ÀRBITRE: Barceló Roca.T.G.: al local Zamorano; al visitant Albístegui. PÚBLIC: Uns 100 espectadors al municipal de Palamós Costa Brava.
Joan Campins Vidal
Sa Pobla 24/06/1995 (21 anys) Lateral dret
Alçada:
1,80 m
Pes:
71 kg
TRAJECTÒRIA
12/13
Mallorca B (2a B)
19 p. i 1 g.
13/14
Barcelona B (2a)
1 p.
14/15
Barcelona B (2a)
6 p.
15/16
Barcelona B (2a B)
8 p.
15/16
Saragossa (2a)
9 p.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)