Territorial

Sense pólvora abans de l'inici

Amistós. El Palamós, superior però poc efectiu, no pot vèncer a l'Escala

El Palamós no va ser capaç de superar l'Escala, de primera catalana, en un duel igualat, tot i que amb un lleuger domini dels palamosins, que van disposar de diverses arribades però no van ser prou efectius per aprofitar-les. L'equip dirigit per Joan Mármol va deixar bona imatge en el darrer duel de la pretemporada, i és que els palamosins van sortir al camp amb un onze d'allò més competitiu. En la primera meitat, les ocasions de perill les van generar Feixas (35') i Marc Medina (40'), que no van poder superar el porter rival. L'Escala intentava no desordenar-se i buscava la velocitat dels homes ofensius per intentar trenar alguna contra, sense encert ni sort. En la represa, Serramitja hauria pogut decantar la balança si hagués aprofitat l'assistència d'Ivan García (70'). L'ensurt del partit el va donar Joan Ureña, que va patir un pinçament a l'esquena i va necessitar assistència mèdica. Tot i l'aparatositat, el porter es recuperarà aviat.

L'ESCALA0
PALAMÓS0

L'ESCALA: Joan Mill, Albert, Gerard Mas, Ricard Ferrer, Molinas, Masjoan, Puig, Jordi Alabert, Pol Compte, Darnés i Costa. També van jugar: Ureña, Falgas, Nil Pàmies, Lluís Ferrer, Alforcea, Salam, Agustí, David Marín. PALAMÓS: Manzano, Sergio Garcia, Cano, Ayala (Moha, 60'), Subi (Pastor, 75'); Herrera (Amos, 77'), Cornellà (Colle, 62'), Jaume Duran (Iván García, 62'), Medina; Serramitja (Pimentel, 75') i Aleix Feixas. ÀRBITRE: Claparols Fabri. T.G.: als locals Alforcea, Molinas, Masjoan i Alabert; al visitant Marc Medina. T.V.: cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)