2a divisió FEF

Ara sí, comença la festa

Amistosos. En el darrer cap de setmana de pretemporada, els equips ultimen alguns detalls abans de l'inici del campionat de lliga

Es tanca el darrer cap de setmana sense competició oficial i, a banda d'algunes excepcions –avui juguen el Castelldefels i el Cornellà contra l'Europa, i dimecres el Granollers i el Sabadell B–, la majoria d'equips ja donen per acabats els testos de pretemporada.

En els duels disputats ahir, els quatre conjunts catalans de segona B van obtenir la victòria, amb el 0-3 del Lleida al camp de l'Osasuna Promesas com a resultat més contundent. El filial de l'Espanyol es va proclamar campió del Trofeu Vila de Manlleu després d'imposar-se per 1-2 al conjunt local, mentre que el Badalona i l'Hospi van superar l'Horta i el Peralada, respectivament.

Pel que fa als equips de tercera, la Jonquera va remuntar el gol inicial de l'Agullana, la Pobla va superar l'Amposta i el Cerdanyola va caure amb contundència a Mollet.

Agullana-la Jonquera
1-6
Paul Valls / Coro, Javi Amigo (3),Joan Pons i Brice
L'Escala-Palamós
0-0
Horta-Badalona
0-2
Èric Latorre i Toni Lao
Mollet-Cerdanyola
3-1
Masip, Juan Pérez i Miguelito / Elhadji
L'Hospitalet-Peralada
1-0
Teo Tirado
Manlleu-Espanyol B
1-2
Manel Sala / Marc Gual i Carles Soria
Amposta-Pobla de Maf.
1-3
Ivan González / Gestí (2) i Rodrigo
Osasuna B-Lleida.
0-3
C. Alfonso, Fran Moreno i Mia Guasch
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)