3a divisió FEF

La màquina es va greixant

Amistós. El Peralada perd, però mostra una bona imatge contra un rival de categoria superior sis dies abans de l'inici de la lliga

El Peralada va perdre per la mínima contra l'Hospitalet (0-1). El conjunt dirigit per Arnau Sala i Xavi Punsí va plantar cara a un rival de categoria superior, que com els altempordanesos, va seguir provant diverses peces i variacions tàctiques per arribar de la millor forma a l'inici de la competició, d'aquí només sis dies. Els onzes dels dos conjunts van ser competitius, i ja van mostrar les intencions en el que era l'últim duel amistós de pretemporada. En el minut 26, Teo va fer la que seria l'única diana de l'enfrontament. El local va aprofitar un rebuig d'un defensor blanc-i-verd per superar Gianni Cassaro amb un gran xut des de la frontal de l'àrea. El Peralada no es va immutar pel gol i poc després va disposar d'una bona ocasió a través d'un xut potent de Konaré, que va sortir per damunt de la porteria riberenca. Els de l'Alt Empordà es van mostrar intensos i van saber disputar molt bé el joc dens del mig del camp.

L'HOSPITALET1
PERALADA0

L'HOSPITALET: Víctor, Dani, Hostench, Selvas, Juste, Zamora, Higón, Benjamin, Salinas, Teo i Rubio. També van jugar: Oliveros, Luismi, Tabala, Pacheco, Castell, Hendrio, Porcar, Abu, Xarma, Yannick. PERALADA: Gianni, Chele, Vallho, Sergi, Marc Carbó, Serrano, Javi Sánchez, Loko, Dabila Konaré i Keita. També van jugar Moha, Arnau, Victor Alonso, Estellés, Cruz, Jorge Marta, Coro, Carbonell, Pau Ribas, Boniquet i Nacho Ruiz. GOLS: 1-0 (26') Teo. ÀRBITRE: García Verdura. T.G.: als locals Javi Selvas i Luismi; al visitant Carbonell. T.V.: cap. PÚBLIC: Uns 200 espectadors a la Feixa Llarga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)