Nàstic

futbol català

Nàstic

Rayco també marxa, i ara falten un o dos porters i el mig creatiu

Pendent del mercat. El Nàstic va acordar la rescissió amb l'atacant canari, que signa amb la Ponferradina, i vol reforçar amb urgència la porteria després de la lesió de Manolo Reina

L'arrencada de la competició és imminent i les darreres operacions del mercat es van concretant a can Nàstic. Ahir, a banda de la sortida de Pablo Marí, el club va anunciar l'acord de rescissió amb el davanter canari Rayco, que marxarà a la Ponferradina, on es trobarà amb l'excapità grana Xisco Campos –el balear va canviar Tarragona pel Bierzo en l'inici del mercat. Ara per ara, doncs, la principal preocupació de la direcció esportiva i de Vicente Moreno és la porteria. La greu lesió de Manolo Reina, que estarà entre tres i quatre mesos KO, fa que el fitxatge d'un porter sigui urgent. De fet, la idea era fitxar un sol sentinella que competís amb l'andalús, però amb la seva lesió podrien arribar-ne dos. I és que el suplent de Reina, Fabrice Ondoa, va demanar sortir de l'equip i té diversos pretendents. El club grana, en tot cas, ja fa setmanes que segueix el mercat i, si no hi ha contratemps, anunciarà més aviat que tard alguna incorporació.

Més enllà de la porteria, l'altra plaça que el Nàstic està pendent de reforçar és la de mig centre. Emilio Viqueira busca un centrecampista creatiu, d'un perfil més ofensiu que no pas destructiu. Algú que pugui fer el paper de Girogi Aburjania, vaja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)