2a divisió FEF

El ‘tempo' del Llagostera

2a divisió B. Arribat aquest estiu, Marc Martínez serà l'encarregat de dirigir l'equip gironí des del mig del camp. Amb tècnica, control i experiència sobrada, el barceloní serà una peça clau

La plantilla del Llagostera ha patit diversos canvis durant l'estiu. De fet, només José Moragón, Nico Ratti i Jordi Masó es mantenen respecte al curs passat –Roger Barnils ha tornat de la cessió al Sevilla Atlético i Robert Simón, fitxat aquest estiu, enceta la segona etapa després del traspàs de la temporada passada a l'Espanyol B–. Entre els múltiples canvis, l'àrea esportiva llagosterenca ha intentat confeccionar un bloc competitiu amb l'esperança de lluitar per les primeres posicions de la taula i mirar així de disputar el play-off d'ascens. En el grup de fitxatges de qualitat i experiència que estarà a les ordres del tècnic, Oriol Alsina, hi ha Marc Martínez, el nou cervell de l'equip, el jugador que marcarà el tempo al mig del camp.

Marc Martínez va arribar al Llagostera procedent del Lleida Esportiu, club amb el qual va tenir a l'abast l'ascens a segona A, fins que la desgràcia en forma de tanda de penals contra el Sevilla Atlético va privar els de la Terra Ferma de pujar. Amb energies renovades i intentant oblidar aquella mala experiència, el migcampista barceloní està centrat en el repte gironí: “Tinc moltes ganes d'intentar guanyar-me el lloc i ser titular en el primer partit de lliga. Per a qualsevol jugador és un repte venir a un club com el Llagostera, que estarà lluitant per la part alta i per jugar el play-off d'ascens. Des del començament sabem el que ens hi juguem i volem treure el màxim de punts possible ja des de l'inici”, comentava Marc Martínez, ansiós, com la resta de companys, per començar la competició: “Tots volem que comenci el curs oficial. Els partits de pretemporada són atractius pels rivals, serveixen per acoblar-nos tots i posar-nos a punt, però el que importa és la lliga.

L'exjugador del Lleida Esportiu està cridat a ser una peça clau del Llagostera, el substitut natural per característiques i galons del saltenc Pitu Comadevall, tot un emblema del club: “L'equip que s'ha construït és molt compensat i equilibrat. Hi ha compromís, i al mig del camp, el perfil de jugadors, a part de bons, és treballador i solidari. Segur que ajudarem molt l'equip” diu Martínez, que durant la pretemporada, en les ocasions que ha jugat ho ha fet acompanyat de Jordi Masó o Roger Barnils en el perfil defensiu del doble pivot –no ha coincidit amb Sebas Setti, arribat fa només una setmana.

El mig del Llagostera ha competit en el grup tercer amb el Nàstic, dues temporades, i amb el Sant Andreu i el Lleida. Conscient de la dificultat del grup, el barceloní ho té clar: “És molt complicat fer pronòstics en aquest grup, però si som forts a casa, que ho serem, i podem sumar punts a fora, en camps complicats d'herba artificial on molts equips perdran, estarem en la part alta segur”, sentenciava un dels fitxatges de més renom.

EL PROTAGONISTA

Per a qualsevol jugador és un repte venir a un club com el Llagostera, que estarà lluitant per la part alta i per jugar el ‘play-off' d'ascens

L'ESPINA CLAVADA

Marc Martínez no va poder pujar a 2a A amb el Lleida en caure en els penals contra el Sevilla B
L'equip és molt compensat. Hi ha compromís i al mig del camp el perfil de jugadors, a part de bons, és treballador i molt solidari
És molt complicat fer pronòstics. Si som forts a casa i sumem en camps complicats, estarem a dalt
Marc Martínez
migcampista del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)