2a divisió FEF

Un bon inici per fer camí

2a divisió B. El Llagostera, que només ha guanyat un partit inaugural en les darreres sis temporades, intentarà començar amb bon peu el retorn al grup 3 de la categoria de bronze

Dissabte vinent, a les 20.15 h contra l'Espanyol B a l'estadi Palamós-Costa Brava, comença el campionat de lliga per al Llagostera. L'equip gironí competirà de nou a segona B després de dues temporades al futbol professional. Com tots els equips, els llagosterencs s'han marcat com a objectiu més immediat iniciar amb bon peu la competició, un fet que proporcionaria a la plantilla dirigida per Oriol Alsina una bona dosi de confiança i moral per afrontar els següents enfrontaments i mantenir el període d'acoblament de les múltiples incorporacions: “Una victòria seria molt positiva per a tots. Només continuen tres futbolistes, dos dels quals porters, respecte del curs passat, i això és un handicap en contra nostre, sobretot en l'inici de la competició”, comenta l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, que eleva la importància de l'enfrontament inaugural pel fet de jugar-lo com a local: “És important que ens fem forts a casa nostra, però també és clau trobar l'equilibri en els partits que juguem com a visitants. La campanya passada ja vam ser forts a Palamós, però no vam estar bé a fora i això ens va impedir salvar-nos”, assenyala Alsina, conscient que tot el que no sigui perdre serà un bon pas endavant del seu equip, però a l'hora tranquil, ja que ha tingut condicionants importants durant l'estiu: “Hem refet la plantilla i també hem anat incorporant jugadors a mesura que ens preparàvem tots. S'han de conèixer entre ells i jo també els haig d'interpretar”, hi afegeix el tècnic.

Estadística per trencar

Des que Oriol Alsina va fitxar com a entrenador del Llagostera, en la segona etapa encara vigent a l'entitat, l'equip gironí ha afrontat deu dels dotze partits inaugurals com a local. Els començaments de lliga no acaben de ser productius per als llagosterencs, i és que en les últimes dotze temporades tan sols han vençut en quatre partits. En els darrers sis cursos, el Llagostera només ha guanyat el Vila-real B, la temporada 2013/14, la de l'ascens a segona A (2-0), una estadística que intentaran trencar els blaugrana contra l'Espanyol B, un rival a tenir sempre en compte en un grup tercer d'allò més igualat i competitiu: “Esperem trencar la mala estadística. De totes maneres, guanyar el primer matx no garanteix res a cap equip”, sentencia Oriol Alsina, amb un ull posat en la preparació dels jugadors i un altre, encara, en la planificació.

Masó, nou capità

El Llagostera va anunciar que Jordi Masó serà el capità de l'equip aquest curs. Dos dels nous fitxatges, Rodri i Marc Martínez, seran el segon i el tercer capità, respectivament.

EFECTE POSITIU

2015/16 (2a div. A)
Llagostera-Osasuna
0-2
2014/15 (2a div. A)
Las Palmas-Llagostera
2-0
2013/14 (2a div. B)
Llagostera-Vila-real B
2-0
2012/13 (2a div. B)
Llevant B-Llagostera
2-1
2011/12 (2a div. B)
Llagostera-Ontinyent
1-3
2010/11 (3a div.)
Llagostera-Palamós
0-1
2009/10 (3a div.)
Llagostera-Pobla Maf.
2-0
2008/09 (1a cat.)
Llagostera-Tàrrega
2-1
2007/08 (Pref.)
Llagostera-Granollers
0-1
2006/07 (Pref.)
Llagostera-Vilassanès
1-0
2005/06 (1a reg.)
Llagostera-Olot
0-0
2004/05 (2a reg.)
Llagostera-Sant Ponç
1-1

MALS INICIS

En ple període d'acoblament, un triomf donaria una dosi de moral a la plantilla
En els darrers sis cursos, els gironins han guanyat en un partit inaugural i han perdut la resta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)