Nàstic

futbol

segona divisió A

Amb el llistó als núvols

2a divisió A. El Nàstic inicia contra el Lugo una nova temporada marcada pel bon paper de l'anterior. Els grana, això sí, no volen cap pressió més enllà de la que s'imposen ells mateixos

El Nàstic enceta el curs amb un ascens a primera frustrat encara a la retina. El conjunt grana, que ha viscut un estiu molt mogut quant al mercat, s'estrena contra el Lugo amb l'objectiu de sumar tres punts i agafar confiança després d'una pretemporada marcada pels dubtes. Els amistosos, per fortuna, no puntuen, i ara la història canvia rotundament. Respecte a les expectatives, altes després de la tercera posició de la temporada passada, Vicente Moreno assegura que cal fer un exercici d'abstracció. “El que s'hagi fet en el passat no garanteix res, hem de ser humils”, deia el tècnic valencià en la prèvia del partit. També va demanar a la parròquia relativitzar i va dir que no assumeix pressions més enllà de la que es posa el mateix equip. Això, però, no vol dir que no sigui ambiciós. “Firmaria jugar la promoció?”, li van preguntar. I el tècnic va respondre: “Jo, d'entrada, no signo res.”

Com que d'aquí a la jornada 42 encara hi ha tot un món, cal anar a pams. I Vicente Moreno se centra en la visita del Lugo al Nou Estadi. L'entrenador, content amb com ha quedat la plantilla, tindrà les baixes del porter Manolo Reina i el mig defensiu Manolo Martínez. Qui ocupi la porteria, amb tot, és una incògnita, ja que Saja i Dimitrievski tot just acaben d'arribar. El més probable, això sí, és que s'imposi l'experiència del porter argentí i que Saja formi part d'un onze inicial que, tret de la defensa, és força imprevisible. En tot cas, podria semblar-se al que va vèncer el Barça B el cap de setmana passat.

Pel que fa al rival, que tal com explica Vicente Moreno “és un equip exigent amb la filosofia de tenir la possessió i combinar”, hi ha també dues baixes: la del referent ofensiu Pablo Caballero i la d'Adrià Carmona. Tot i això, el Lugo arriba havent aconseguit molts bons resultats en els testos de pretemporada i vol donar continuïtat a aquestes sensacions. Això sí, Luis César, que s'estrena amb el quadre gallec, adverteix que no ho tindran fàcil: “El Nàstic és camaleònic: defensa bé, ataca bé, és ràpid en la transició... Es tracta d'un bon equip.”

L'AVANTMATX

El Lugo és un rival exigent al qual li agrada acaparar la possessió. Haurem d'estar preparats
Vicente Moreno
ENTReNADOR DEL NÀSTIC
El Nàstic és un bon equip i és camaleònic: defensa bé, ataca bé, és ràpid en la transició...
Luis César Sampedro
ENTRENADOR DEL LUGO

Una jornada de retrobaments al Nou Estadi

La lliga comença amb una tarda de retrobaments al Nou Estadi, començant pel del tècnic del Lugo, Luis César Sampedro, que és l'entrenador de l'ascens a primera amb el Nàstic. El gallec, que ja va venir el curs passat amb l'Albacete, va explicar que avui seria un dia especial: “El Nàstic és important per a mi, vam aconseguir grans coses.” També torna a Tarragona el lateral Jordi Calavera –apartat l'any passat– i el mig centre Seoane.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)