2a divisió FEF

futbol

segona divisió B

Contrastos en una estrena d'esperances i dubtes

Dues imatges diferenciades. El Badalona, molt seriós i explotant les seves virtuts, aconsegueix la victòria contra un Lleida perdut i sense perill

Sent dos equips que arribaven en condicions similars a la primera jornada de lliga, pels grans canvis en la plantilla, per la tardança en les incorporacions i pel medi antinatural per jugar a futbol que és Montigalà, el Badalona i el Lleida van mostrar dues imatges molt contraposades. I no va ser només una qüestió de resultat. El conjunt de Manolo González va il·lusionar, collant el rival i colpejant sovint a l'espai i mitjançant la pilota aturada. Els de Gustavo Siviero, en canvi, no van ni arribar a xutar a porteria. Tots dos tècnics van apostar per un partit a la recerca de l'error del rival i mentre que el Badalona, amb dues ales veloces i un mig centre de contenció, trobava oportunitats a l'àrea rival, el Lleida no va aconseguir combinar amb els seus jugadors de qualitat. Els escapulats ho van fer, sobretot, a través de la pilota aturada, amb un destacat Mousa que, a banda de la seva exuberància física, va picar cada falta i cada córner amb verí. Tot i això, l'estrena golejadora per als escapulats va arribar en una acció de contraatac, després d'un córner del rival que Fran Grima va convertir en una cavalcada per la banda i una deliciosa assistència per a la diana de Marcel Serramitja (65').

BADALONA1 LLEIDA0

BADALONA: Morales; Grima, Aleix Coch, Parera, Musa; Maestre, Lao; Guzmán, Serramitja (Enric Pi, 89'), Moha (Sandro, 64'); i Oliva (Víctor García, 71'). LLEIDA: Campos; Rubio, Max, Noel (Huertas, 81'), Mia Guasch; Valiente, Miki Muñoz, Cristian Gómez (Fran Moreno, 62'); Casares, Christian Gómez (Indiano, 62') i Doncel. GOLS: 1-0 (65') Serramitja. ÀRBITRE: Moliner Solans. T.G.: Als locals Maestre i Guzmán. PÚBLIC: Uns 800 espectadors al municipal de Montigalà.

El Lleida fitxa Andriu Hernández

Abans del partit, el conjunt blau va anunciar la incorporació del central Andriu Hernández, procedent de l'Oxford City (sisena divisió anglesa). “És un central de talla i amb força, que destaca per la seva bona sortida de pilota des del darrere, així com també per ser dominador del joc aeri”, va declarar el director esportiu del Lleida, Jordi Esteve. El jugador no va arribar a debutar en el partit d'ahir, ja que no va entrar en la llista de 18.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)