2a divisió FEF

El Cornellà de tota la vida

A l'afegit. Un gol de Puerto al minut 91 dóna la victòria als de Jordi Roger, superiors a un dels galls de la categoria durant gran part del matx

La primera jornada de la temporada ha servit per evidenciar que l'esperit del Cornellà continua intacte. El conjunt de Jordi Roger va repetir la gesta habitual del curs passat: va acabar amb un favorit a la promoció d'ascens, en l'últim minut i incomodant-lo durant tot el partit. El gol de Xavi Puerto, en l'últim minut i rematant una segona jugada d'un servei de banda, va ser tan important com la feina de desgast de l'equip local durant tot el partit. El Vila-real B mai no es va sentir còmode en l'estret terreny de joc del Cornellà i va haver de passar uns primers minuts de setge. En aquest punt, Enric Gallego va enviar un servei de cantonada al travesser. Després d'una oportunitat d'Aitor Cantalapiedra, el partit es va frenar i el Cornellà tampoc no va tenir ocasions importants fins ben entrat el segon temps. Aquí, els de Jordi Roger van tornar a imposar el seu esperit i en l'enèsima pilota penjada a l'àrea d'Ander va aconseguir el primer triomf de la temporada.

CORNELLÀ1 VILA-REAL B0

CORNELLÀ: Marcos; Pere, Borja, Lulu, Lucas; Cabalé David García (Sergio Gómez, 58'), Uche, Antonio (Puerto, 72'); Abraham i Gallego (Jaume Batista, 87'). VILA-REAL B: Ander; Ié, Mauro, Pau, Peris; Felipe (Raba, 73'), Ramiro (Chuca, 80'), Larrea, Cantalapiedra; Carlos López i Carlos Martínez (Darío, 84'). GOLS: 1-0 (91') Puerto. ÀRBITRE: Varón Aceitón. T.G.: als locals Gallego, David Garcia i Uche; als visitants Peris, Mauro i Cantalapiedra. PÚBLIC: Un miler d'espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)