Girona

Trenquen la ratxa de triomfs

El primer partit. Amb el 3-3 del Girona ahir a Sevilla, el balanç de les arrencades dels gironins a segona A és de 5 triomfs, 2 empats i 2 derrotes

El Girona va començar la lliga amb un agònic empat al camp del Sevilla B en un partit en el qual els gironins van passar de decebre a demostrar una gran capacitat de reacció. Amb l'empat, els de Machín van trencar la dinàmica victoriosa que acumulaven en les últimes temporades, com sigui que en els tres cursos anteriors els gironins havien començat amb una victòria: 0-1 a San Mamés la temporada passada, 1-0 contra el Racing (2014/15) i 1-0 amb l'Alavés (2013/14).

L'equip de Montilivi es va estrenar a segona A el curs 2008/09 amb una sorprenent victòria al camp del Celta (0-1), mentre que un any després els gironins van perdre per la mínima contra el Cartagena (0-1), abans de superar el Tenerife (4-2) i perdre contra l'Elx (1-4) en els següents partits d'estrena.

Amb el 3-3 d'ahir al Sánchez Pizjuán, el balanç de les arrencades del Girona a segona A és de 5 victòries, 2 empats (també 0-0 contra l'Espanyol el curs 2012/13) i 2 derrotes.

CANVI DE TENDÈNCIA

En els tres cursos anteriors el Girona va començar la lliga a segona A amb una victòria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)