futbol català

tercera divisió

Esma i encert per sumar un punt

En el tram final. El Terrassa no es rendeix després d'un gran primer temps de la Muntanyesa i signa la igualada

L'ambiciós projecte del Terrassa comença amb bon peu. El conjunt vallesà va marxar del sempre difícil Nou Barris amb un empat quan ho tenia tot perdut. El 2-0 de la Muntanyesa abans del descans, i un domini espaterrant només de començar, feia presagiar que els de Toni Escudero no temien les baixes però es van deixar anar a les acaballes. El golàs de David Payán, amb un xut des de trenta metres des de la banda esquerra, va obrir el marcador als cinc minuts. Els de Toni Rodríguez van quedar estabornits després de la primera diana i també després de la segona, en què Dani Sánchez va creuar una pilota davant Ortega. La gran primera part de la Muntanyesa, però, no va tenir continuïtat en la segona i els barcelonins van experimentar problemes en pilotes aèries. Raúl Torres va ser l'autor d'una gran rematada que escurçava distàncies deu minuts després de tornar dels vestidors. I quan l'equip de Nou Barris s'havia espolsat tot el perill en el tram final de partit, una rematada de Joan Grasa, amb la col·laboració del porter Ivan, va establir l'empat a dos definitiu en el marcador.

MUNTANYESA2 TERRASSA2

MUNTANYESA: Ivan; Santos, Segarra, Dowi, Payán, Rubén Giménez, Toni Pérez (Edu Domingo, 56'), Pau López, Joel (Alberto Garcia, 69'), Dani Sánchez i Joshua (Marc, 89'). TERRASSA: Ortega, Dani (Joan Grasa, 82'), Amantini, Borges, Xapi, Àlex Fernández, Cristian García, Velillas, Raúl Torres, Raíllo i Górriz. GOLS: 1-0 (5') Payán. 2-0 (22') Dani Sánchez. 2-1 (55') Raúl Torres. 2-2 (91') Grasa. ÀRBITRE: Mancera Antón. T.G.: als locals Toni Pérez, Segarra, Dani Sánchez, Santos, Dowi, Alberto García i Joshua; als visitants Cristian Garcia, Raúl Torres, Dani Pujol i Àlex Fernández. PÚBLIC: Uns 600 espectadors a Nou Barris.