Girona

“Em quedo amb l'orgull per remuntar”

Pablo Machín Entrenador del Girona

Pablo Machín va comparèixer davant dels mitjans de comunicació després del partit i va explicar la seva versió del duel d'ahir al Sánchez Pizjuán. Primer de tot, el tècnic de Gómara va fer referència a les ocasions fallades pel Girona en la primera meitat, un primer acte que va agradar a Machín, que va lamentar el gol psicològic marcat pel Sevilla B just abans del descans. “En la primera meitat, s'ha vist un molt bon partit, amb un ritme molt alt de joc pel moment de la temporada en què ens trobem. El filial del Sevilla ha demostrat que a part de molta qualitat també té molta empenta i unes bones condicions físiques. Tot i així, nosaltres no hem sabut materialitzar les ocasions clares que hem tingut i, en canvi, ells s'han avançat en una jugada de córner en la qual no podem fallar. És la jugada més imperdonable del partit.”

Machín va continuar amb el segon gol local, també dels que fan mal, només començar la segona part, abans d'un 3-0 que semblava sentenciar definitivament el matx. “El 2-0 ens ha perjudicat molt i semblava que s'acabava tot, i amb el 3-0 qualsevol altre equip hauria claudicat”, va comentar l'entrenador del Girona, que llavors va canviar el discurs en positiu i va lloar la capacitat de reacció dels seus jugadors: “Em quedo amb l'orgull que hem demostrat per remuntar. Hem donat la cara i lluitat fins a l'últim instant i al final hem obtingut el premi amb els dos gols finals, que són la glòria. Els canvis ens han anat bé i hem cregut en les nostres possibilitats.”

Pablo Machín també va voler parlar particularment dels golejadors del Girona, Longo i Rubén Alcaraz. “Només sortir Longo l'ha posat a dins, marcant un gol de davanter pur. Pel que fa a en Rubén, ha fet una molt bona pretemporada i avui també ha jugat bé.”

REACCIÓ

“Amb el 3-0 qualsevol altre hauria claudicat, però hem lluitat fins al final”

A MILLORAR

“Si volem ser un equip guanyador hem d'estar matadors en les ocasions de gol”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)