Nàstic

futbol

segona divisió A

Àlex López reivindica el seu rol

Nàstic. El davanter, clau contra el Lugo provocant un penal i marcant el 2-2, va reclamar en la celebració que l'afició li faci confiança: “Els vull dir que sóc aquí i intentaré fer el màxim nombre de gols”

El davanter centre del Nàstic Àlex López va viure diumenge un bon inici de temporada, ja que va ser determinant en la reacció de l'equip grana provocant un penal i marcant el 2-2 definitiu en el temps afegit. De fet, en la celebració del gol, l'atacant de Calafell va traure tota la ràbia acumulada, es va posar la mà a l'orella i, referint-se a l'afició, va dir que aquella era la seva resposta a les crítiques. “El que he volgut dir és que sóc aquí i que intentaré fer el màxim nombre de gols”, va explicar el mateix davanter després del partit, en què va demanar a la parròquia tarragonina un pèl més de paciència: “Vull que l'afició confiï una miqueta més en mi.”

El futbolista de 22 anys, en tot cas, té molt clar que el millor lloc per reivindicar-se és la gespa i afirma que està en un bon moment. “Estic en bona forma i em sento bé”, va dir l'ariet, que està preparat, tot i que el jugador amb més números d'ocupar la posició de 9 habitualment és Uche: “Jo ho donaré tot i després és el mister qui decideix.”

La plantilla, per tancar

Amb les incorporacions de Lopo i els porters Saja i Dimitrievski la setmana passada, el Nàstic va cobrir les posicions més urgents d'apuntalar –sobretot la porteria arran de la lesió de Manolo Reina. Tot i això, el club ja fa dies que pensa a reforçar també la medul·lar, després que Girogi Aburjania hagi marxat al filial del Sevilla. Vicente Moreno ja ha deixat clar que encara podria arribar algú més i la secretaria tècnica està treballant per tancar un migcampista de perfil més creatiu, com el del georgià. En els pròxims dies, doncs, la plantilla del Nàstic podria quedar del tot apuntalada amb aquest fitxatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)