Reus

Cinc estrenes d'una tacada

Reus. El primer partit de la història del club roig-i-negre a segona A va servir també perquè Èdgar Badia, Alberto Benito, Pichu Atienza, Ramon Folch i Ricardo Vaz debutessin en la categoria

L'aposta del Reus de mantenir una part del bloc que la temporada passada va assolir l'històric ascens a segona A va fer que, més enllà del mateix club, dissabte debutessin en el futbol professional cinc dels seus futbolistes. A Palma, Natxo González va fer un onze que combinava jugadors del curs passat amb cares noves. Entre els cinc titulars que continuaven del curs anterior, tres no havien jugat mai a segona A, començant pel porter, Èdgar Badia, que per a la primera cita es va guanyar el lloc al davant d'un clàssic de la LFP com Codina, incorporat aquest estiu. També van viure el seu primer partit a segona A el capità, Ramon Folch, i el lateral Alberto Benito, que es va sobreposar al neguit del debut i va marcar el gol de la victòria: “El canvi d'escenari fa que estiguis una mica nerviós, però, un cop comences a jugar, sempre que estiguis preparat, tot és futbol.” Més enllà d'aquests tres jugadors, en l'onze hi havia un altre debutant, que en aquest cas ha arribat aquest estiu: el central Pichu Atienza, que després d'acumular experiència a segona B amb l'Atlético B, el Sevilla Atlético, l'Osca i l'Hèrcules, va competir per primer cop a segona A.

En el segon temps el Reus va viure un debut més, el de l'extrem lusità Ricardo Vaz, que havia jugat quatre estones en la màxima competició portuguesa –44 minuts, repartits en cinc partits a primera amb l'Estoril– i que dissabte, substituint Jorge Díaz en el 70', va fer un tast de la LFP. Tot plegat, a més, va sortir rodó, ja que el Reus va ser l'únic equip que acaba de pujar que va guanyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)