Nàstic

Futbol

Segona divisió A

L'única pedra en el camí

Nàstic. Els grana visiten demà l'Osca, l'únic equip que els va derrotar en la segona volta del curs passat. La segona part del partit del debut, espectacular segons Moreno, és la referència

El Nàstic s'enfrontarà demà a El Alcoraz a una de les seves poques bèsties negres de la temporada passada. De fet, l'Osca és l'únic equip que el va derrotar en la gran segona volta que van protagonitzar els tarragonins i que els va permetre acabar en la tercera posició i disputar les eliminatòries d'ascens, en què van ser superats per l'Osasuna. La temporada passada el Nàstic va arribar a El Alcoraz després de tres mesos sense perdre, confiat i amb l'objectiu de consolidar-se en el tercer lloc i mantenir-se a prop dels dos primers. Però l'equip grana va protagonitzar un dels partits més fluixos de la temporada i va ser clarament superat per un Osca que va tenir el partit sempre sota control i el va guanyar gràcies a un gol en cada meitat (2-0). Vicente Moreno té ben present aquella derrota i per això assegura que el seu equip viatjarà a Aragó avisat del que s'hi trobarà: “L'Osca manté el tècnic [Anquela] i les senyes d'identitat de la temporada passada. Lluita, treballa i sap madurar els partits, de manera que haurem de fer moltes coses bé per vèncer.”

Alguns dubtes

Pel tècnic valencià, la recepta que ha d'aplicar el seu equip si vol guanyar a Osca és el joc ofert en la segona meitat del debut contra el Lugo, “espectacular” segons Moreno i que li va permetre igualar el 0-2 de la primera meitat. És per això que el més probable és que surti a El Alcoraz amb un onze molt similar al que va acabar el partit contra els gallecs, malgrat que Uche i Lobato, igual que Stéphane Emana, no es van entrenar ahir al mateix ritme que els companys. Moreno no descarta jugar amb dos davanters, Uche i Àlex López, una fórmula que ja va utilitzar alguna vegada la temporada passada. El tècnic diu que compta amb Muñiz, que vol marxar, tot i que d'ell depèn que jugui.

POSSIBILITATS

El tècnic no descarta jugar amb dos puntes i diu que compta amb Juan Muñiz

MEMÒRIA

Moreno té molt present la derrota del curs passat i diu que el seu equip està avisat

El problema dels internacionals

Vicente Moreno admet que el fet que Madinda, Kakabadze, Djetei i Dimitrievski es perdin el partit de la tercera jornada contra el Llevant i el de copa contra el Numància pels compromisos amb les seves seleccions és un problema, per bé que esperat. “Tenir jugadors internacionals dóna prestigi al club, però has de comptar que en determinats moments no hi podràs comptar,” afirma el tècnic, que no entén que la competició s'aturi a primera i no a segona A. “Els que paguen els jugadors són els clubs i haurien d'estar a la seva disposició sempre”, afirma Moreno, que assegura que el problema no és que hi hagi 22 equips –a ell li agrada, ja que recorda que hi ha més feina per a jugadors, tècnics, àrbitres, periodistes...– i que hi ha prou dimecres a l'any per solucionar-ho. “Són les regles i les acceptem. Per això tenim una plantilla llarga i hem de veure-ho com una oportunitat per a altres jugadors que cal que aprofitin”, conclou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)