Nàstic

Futbol

Segona divisió A

“Hi ha dimecres suficients”

Nàstic. Vicente Moreno, que tindrà diverses baixes per compromisos internacionals, no entén que la segona A no s'aturi quan hi ha partits de seleccions com sí que fa la primera divisió

El tècnic del Nàstic, Vicente Moreno, admet que el fet que Madinda, Kakabadze, Djetei i Dimitrievski es perdin el partit de la tercera jornada contra el Llevant i el de copa contra el Numància pels compromisos amb les seves seleccions li genera un problema, tot i que esperat. “Tenir jugadors internacionals dóna prestigi al club, però has de tenir en compte que en determinats moments no en podràs disposar,” afirma el tècnic, que no entén que la competició s'aturi a primera i no a segona A. “Els que paguen els jugadors són els clubs i haurien d'estar a la seva disposició sempre”, destaca Moreno, que assegura que el problema no és que hi hagi 22 equips –a ell li agrada, ja que recorda que hi ha més feina per a jugadors, tècnics, àrbitres, periodistes...– i que “hi ha dimecres suficients a l'any per solucionar-ho”. “Però són les regles i les acceptem. Per això tenim una plantilla llarga i hem de veure-ho com una oportunitat per a altres jugadors que cal que aprofitin”, diu.

Abans, però, el Nàstic juga demà al camp de l'Osca, un partit per al qual Vicente Moreno encara podrà disposar dels quatre futbolistes, tot i que només Lévy Madinda serà titular. El tècnic manté els dubtes d'Uche i Lobato, que arrosseguen molèsties però que en principi haurien d'estar a punt. Moreno confeccionarà un onze similar al que va acabar el partit contra el Lugo (2-2), ja que va quedar satisfet amb la imatge dels seus en la segona part.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)