Reus

El camí està marcat

Reus. L'estadi municipal acull el primer partit de 2a A de la seva història i l'equip roig-i-negre té una fita clara: mantenir contra el Mirandés la solvència mostrada i encadenar el segon triomf

El partit que juga avui el Reus, sense haver-se encara disputat, serà històric i l'estat anímic amb què l'afronta l'equip és l'idoni, després de la victòria en el debut al camp del Mallorca. L'estadi municipal, amb la gespa nova de trinca, acull aquesta tarda, a les set, el primer enfrontament de segona divisió A de la seva història. Futbol professional a la capital del Baix Camp, un anhel que era impensable fa tan sols un lustre, però que ara és més real que mai. El primer hoste serà el Mirandés, un club amb el qual emmirallar-se, tal com va remarcar el tècnic del Reus, Natxo González. I és que el quadre castellanolleonès, com el roig-i-negre, va començar com un novell en la LFP fa quatre anys, i s'hi ha assentat. L'objectiu és clar: donar continuïtat a la imatge sòlida mostrada a Palma i encadenar una segona victòria que injectaria encara més confiança al debutant.

El conjunt de Natxo González va demostrar en la visita a Son Moix que la fiabilitat defensiva de la temporada passada s'ha heretat i, des del rigor a la rereguarda, va aconseguir debutar amb un triomf que va arribar quan ningú no ho esperava. Ara, però, toca pensar en la cita d'avui, en què els protagonistes poden ser gairebé els mateixos. Hi haurà, això sí, un canvi obligat. El lateral esquerre, Migue García, va veure la vermella a Palma i avui el podria suplir Ángel Martínez, l'habitual en els onzes de la temporada passada. La línia més afectada per les baixes, però, és l'ofensiva, ja que Vítor, Máyor i David Haro continuen lesionats.

Un rival que exigeix

El tècnic del Reus, Natxo González, va remarcar ahir que, després de ser un equip acostumat a dominar a segona B, ara molts cops tocarà canviar de rol i buscar nous recursos. Avui, per exemple, rep la visita d'un Mirandés que juga molt a sobre del rival, tal com adverteix el basc: “Pressionen molt amunt i a més són molt forts del mig del camp cap endavant.” El tècnic visitant, però, no podrà disposar del mig creatiu Dani Provencio ni d'Alain Oyarzun, que estan lesionats.

L'AVANTMATX

El Mirandés té l'esforç i el treball en el seu ADN, és un exemple que ens pot ajudar
Natxo González
ENTRENADOR DEL REUS
El Reus és ordenat i ens pot posar molts problemes. A més, tindrà la moral pels núvols pel debut
Carlos Terrazas
ENTRENADOR DEL MIRANDÉS

Ismael Moyano rescindeix i se'n va al Badalona

El Reus va anunciar ahir la baixa d'un dels quatre centrals que té: Ismael Moyano, que va arribar a un acord per rescindir el contracte i marxar al Badalona. El defensa, que és un dels futbolistes més reconeguts de segona B però que no havia jugat mai a segona A, marxarà del Baix Camp sense haver tastat la LFP. Aquesta baixa podria anar acompanyada els pròxims dies d'una alta en la mateixa demarcació, ja que Natxo vol doblar posicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)