Girona

Oltra, un obstacle persistent

La visita de diumenge al camp del Fuenlabrada suposarà un nou duel entre José Luis Oltra i el Girona. El tècnic de Burjassot i el club gironí fa molts anys que s’enfronten, i és que la primera vegada que els seus camins es van creuar va ser a segona divisió B la temporada 2003/04, quan Oltra dirigia el Castelló. Des de llavors el Girona s’ha enfrontat 17 vegades al tècnic valencià, i diumenge serà la divuitena. Una xifra que només supera Bordalás, amb 27 enfrontaments contra el Girona.

De duels entre el Girona i José Luis Oltra n’hi ha hagut de tots colors, i és que es van enfrontar quatre vegades a segona B, una en la copa amb el Deportivo i deu vegades a segona divisió A. L’última, en el Fuenlabrada-Girona del curs passat, que va acabar amb empat a un. Els altres dos duels, els més transcendents, van ser en la semifinal de la promoció d’ascens a primera del curs 2015/16, quan el tècnic valencià dirigia el Còrdova. El 3-1 a Montilivi en la tornada va ser clau perquè els de Pablo Machín passessin a una final que van acabar perdent contra l’Osasuna.

En línies generals, però, el Girona no n’ha sortit ben parat, dels duels directes amb els equips d’Oltra, i és que té un balanç de cinc victòries, quatre empats i vuit derrotes. A més, quan més pateixen els gironins és quan juguen a domicili, i és que Oltra només ha perdut com a local contra el Girona a segona B amb el Castelló i el Llevant B fa més de quinze anys. Des de llavors, el Girona només ha sumat un empat i sis derrotes quan ha hagut de visitar l’equip dirigit pel de Burjassot. Aquesta dada contrasta amb els duels entre el Girona i el Fuenlabrada, i és que de moment els gironins han obtingut una victòria i un empat –el del curs passat– en les dues visites al Fernando Torres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)