Girona

Amb l’objectiu marcat

Míchel s’obliga a sortir del descens després de visitar el Fuenlabrada i rebre l’Alcorcón dijous que ve

Tot i les dificultats, el tècnic no renuncia a arribar al tram final de temporada amb possibilitats d’aspirar a tot

L’empat contra el Saragossa després d’una segona part més aviat grisa ha apagat una mica la reacció que havia mostrat el Girona amb el pas al sistema de tres centrals. El camí per canviar la mala dinàmica, però, ja ha quedat clar quin ha de ser i ara els gironins s’aferren a les bones sensacions que han transmès durant fases dels darrers partits per agafar confiança. Després de dotze jornades dures, però, queda clar que no és el moment de tenir pressa. Això no vol dir no mirar amunt, i és que ahir Míchel va remarcar que l’objectiu continua sent mirar les posicions de dalt, encara que el camí, com és lògic, sigui anar pas a pas. “Ens falten dos partits per complir el primer terç de lliga i veig que aquests dos duels ens marquen el repte de sortir de la zona de descens. És el primer objectiu que ens hem fixat amb els jugadors”, comenta Míchel, que ja té l’enfrontament de demà i el de dijous a Montilivi contra el cuer, l’Alcorcón, entre cella i cella, però que té clar que només han de servir com a inici de la reacció: “La trajectòria que tenim no és la que volem i necessitem millorar les sensacions i els resultats per veure’ns fora del descens. Després, en el segon terç de competició, es podrà veure un Girona més competitiu i conjurat amb l’objectiu d’arribar a l’últim terç de lliga amb possibilitats d’aspirar a tot. L’objectiu principal ha de ser continuar creixent i necessitem sumar punts.” Sortir del descens en els dos pròxims partits no sembla complicat, però l’obligació és sumar en els dos pròxims i, com a mínim, guanyar-ne un, cosa que ja suposaria la ratxa més llarga de l’equip sense conèixer la derrota.

Lògicament, per escalar posicions en la classificació, serà necessari millorar tant els resultats a Montilivi com en els partits a domicili, on els gironins no van guanyar fins al duel contra el Mirandés en l’últim desplaçament. Si per a alguna cosa va servir aquell dia va ser per treure’s un pes de sobre, i demà contra el Fuenlabrada s’ha de notar, tot i que el tècnic hi treu importància. “Anem partit a partit, sigui a fora o a casa, perquè hem de ser competitius on sigui i tenim un full de ruta molt clar. És cert que veníem de no transmetre bones sensacions fora de casa, com a mínim en els resultats, i ho vam canviar a Miranda i hem de seguir per aquell camí. Però també és cert que aquell dia ens van afavorir les transicions, i contra el Fuenlabrada serà un duel diferent. Hem d’adaptar la nostra idea de joc al rival”, comentava ahir Míchel.

Una qüestió personal

“Sento que dec alguna cosa a tota l’afició. Ho he comentat a l’equip i tenen aquesta mateixa sensació, que els devem molt. De moment, la gent de Girona m’ha donat més a mi del que jo he pogut donar amb punts”, sentenciava ahir Míchel abans de posar el punt final a una roda de premsa més sentida del que és habitual: “Les xarxes socials les intento llegir poc, però veig que vinc de Vallecas a un lloc on no em coneixen i se’m respecta. He de retornar aquesta estima amb bons resultats i estic convençut que ho farem. Percebo que la gent valora la feina que s’està fent, i té nassos, perquè només veuen la feina el dia del partit i no estem aconseguint els resultats que volem. Això em reconforta, però els hem de retornar tot això.”

El tècnic madrileny no es va quedar només aquí, i va voler fer un pas més demostrant la seva implicació amb el projecte, l’equip i la ciutat aprofitant l’entrenament obert de Fires de Sant Narcís. “Per a nosaltres és un dia especial. Vull conèixer la cultura i la tradició d’aquí, per això he anat a fer un volt per les Fires, perquè des que he arribat la gent m’ha transmès estima. Vull parlar català, vull estar molt temps aquí i tant de bo pugui venir la meva família”, va concloure el tècnic.

LA VALORACIÓ

Aquests dos partits ens marquen el repte de sortir del descens. És l’objectiu que ens hem fixat amb els jugadors. Ho necessitem
Falten dos partits per acabar el primer terç de lliga i després es veurà un Girona més competitiu
Míchel Sánchez
entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)