Girona

Ureña, baixa de dues a tres setmanes per lesió

El Girona ha fet oficial aquest migdia la llista de convocats per viatjar cap a Fuenlabrada, on demà l’equip buscarà la segona victòria consecutiva a domicili per intentar sortir del descens. La principal sorpresa ha estat l’absència del jove extrem Òscar Ureña, que no viatjarà amb l’equip perquè té una lesió al bíceps femoral de la cama dreta. Segons ha informat el club, el jove figuerenc estarà entre dues i tres setmanes de baixa. Qui també cau de la llista respecte el partit contra el Saragossa és Álex Baena, que haurà de complir un partit de sanció després de veure la cinquena amonestació del curs.

La notícia positiva, tal i com va avançar Míchel ahir en la roda de premsa, és el retorn de David Juncà i Ramon Terrats, un cop recuperats de les respectives lesions, tot i que en el cas del primer encara no està llest per ser titular ni sumar una gran quantitat de minuts. Qui es manté a la llista és el jove Ricard Artero, que continua una setmana més en dinàmica del primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)