Girona

L’1x1 dels jugadors del Girona en la derrota contra el Rayo

L’1x1 per Oriol Robiró

Va patir amb la pressió intensa del Rayo des dels primers minuts, li va costar trobar la millor sortida. En el primer gol va tocar la pilota però no hi va poder fer més, i en el segon no va saber resoldre l’errada d’Ibra Kébé.

Va veure una groga, força rigorosa, en els primers minuts i això el va fer dubtar en certes accions. En la sortida de pilota tampoc va estar del tot fi, sobretot en la primera part, i entre una cosa i una altra no va acabar el partit.

Amb Ibra despenjant-se molt sovint buscant els espais i amb Artero ocupat tapant la banda, va patir molt per cobrir tots els espais de la zona central i se’l va veure sofrir encara més en els moments en què el Girona no tenia la possessió.

Va començar força bé, arribant a l’àrea del Rayo amb perill, protagonitzant les dues primeres grans ocasions. A poc a poc, desgastat per la feina que li va donar Isi al darrere, es va oblidar d’atacar, tot i que al darrere sempre va complir.

Míchel era el primer que tenia ganes de veure’l contra un equip de primera, i no és d’estranyar. Va fer un partidàs tant en defensa, controlant la seva banda en tot moment, com en atac, generant perill una vegada i una altra.

Va deixar alguns bons detalls de qualitat, però va estar molt lluny del nivell que ha de tenir per ser titular. Amb el pas dels minuts va deixar de trobar els espais i va anar sent cada vegada menys transcendental.

En línies generals no va tenir el seu millor dia, però tot el seu partit va quedar marcat per l’acció de l’1-2. Sense cap sentit va fer una passada dins l’àrea a Juan Carlos, que no va tenir temps de refusar davant Sergi Guardiola.

Va ser dels primers jugadors que es van entonar i va aconseguir que l’equip creixés al seu ritme. Impecable en la fase de creació i fent una gran feina defensiva per ajudar Juncà, frenant Isi més d’una vegada.

Defensivament va patir, com la resta de companys, però és que el Girona podria haver guanyat gràcies a ell. Va aprofitar de meravella la pantalla dels companys per marcar l’1-0 i va forçar el penal que hauria estat l’empat a dos.

No va tenir un partit gens plàcid, com la resta de companys a l’eix defensiu, però va acabar fent un partit prou correcte. Això sí, la pressió del Rayo es va centrar molt en ell i va tenir problemes per treure la pilota.

No va tenir tan bones ocasions com els últims partits, però la sensació que transmetia és que si l’hagués tingut l’hauria fallat. Va lluitar molt i va fer bona feina en la pressió, però va aportar molt poc al joc de l’equip.

L’uruguaià també falla penals. Només va tenir l’ocasió des dels onze metres i va veure com Luca Zidane li aturava el xut.

En una de les poques intervencions va fer gol, però l’àrbitre el va anul·lar per un fora de joc dubtós.

Va assumir els galons de l’atac des que va entrar. No va començar fi, però es va entonar a temps per generar bones accions.

Va assistir Pablo Moreno en el gol anul·lat i, enfurismat amb l’àrbitre, va acabar veient la vermella al final.