Girona

Míchel, més aviat que mai a l’elit

La victòria de dilluns contra el Getafe (3-1) fa créixer la il·lusió entre els gironins i també dona una dosi de tranquil·litat, i és que encara que faltin peces per arribar el Girona ja ha demostrat que pot competir a molt bon nivell a primera divisió. A qui també ha de donar tranquil·litat i confiança és a Míchel Sánchez, el conductor del vaixell gironí. I és que si per algú del vestidor aquesta temporada és un repte és per al tècnic madrileny, que en les dues primeres experiències a primera divisió amb el Rayo Vallecano i l’Osca no va tenir fortuna i va acabar sent destituït amb l’equip en la zona de descens –els seus relleus tampoc van ser capaços de salvar l’equip.

Amb la victòria contra el Getafe, però, Míchel posa la primera pedra perquè el camí amb el Girona a l’elit sigui més reeixit que en les seves experiències anteriors. I és que, si més no, el tècnic madrileny no havia aconseguit guanyar cap partit tant aviat com ho ha fet amb el Girona, aconseguint els tres punts en la segona jornada, la primera com a local. Quan més a prop hi va estar va ser en la seva estrena a primera, amb el Rayo Vallecano el curs 2018/19, quan va guanyar al camp de l’Osca (0-1) en la quarta jornada, tot i que era el tercer partit perquè el duel de la tercera jornada es va ajornar. Molt més li va acostar aconseguir la primera victòria de la temporada amb l’Osca dos cursos després, el 2020/21, i és que amb el conjunt aragonès Míchel no va sumar els tres punts fins a la jornada 13a, amb una victòria contra l’Alavés (1-0).

Ara el nou objectiu és aconseguir el segon triomf com més aviat millor, i és que amb l’Osca Míchel no el va ni aconseguir i amb el Rayo Vallecano no va arribar fins a la catorzena jornada, amb l’equip enfonsat en zona de descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)