Girona

Stuani engrandeix la seva llegenda

No podia ser cap altre. El primer gol del retorn a primera divisió havia de portar la firma de Cristhian Stuani, com ja havia passat en el debut del conjunt gironí en la màxima categoria la temporada 2017/18 contra l’Atlético (2-2) –el curs següent, l’altra a primera dels gironins, el primer el va fer Borja García contra el Madrid–. I és que, per molt que passin els anys, el capità del Girona està capficat a demostrar que no perd l’olfacte golejador i que per alguna cosa és el màxim golejador de la història del club amb 107 dianes, comptant-hi la de dilluns.

Amb el gol contra el Getafe Stuani engrandeix la seva llegenda com a blanc-i-vermell, marcant en sis temporades diferents. Tres a primera, en què lògicament és el màxim golejador del club. De fet, Stuani ha marcat gairebé la meitat dels gols que el Girona ha aconseguit a primera divisió. Concretament, l’uruguaià ha marcat 41 dels 90 gols que els gironins han aconseguit en la màxima categoria. Unes xifres que es fan més imponents a Montilivi, ja que Stuani ha marcat 23 dels 46 gols que el Girona ha marcat com a local a primera divisió.

El gol contra el Getafe també permet a Stuani convertir-se en el tercer màxim golejador uruguaià de la història de primera, superant Walter Pandiani amb 83 gols entre el Llevant, el Racing, l’Espanyol i el Girona. A davant hi té Diego Forlán (128) i Luis Suárez (177), objectius que, per ara, semblen inassumibles.

EN EL PODI

83
gols
ha marcat a primera. És el tercer uruguaià amb més gols en la lliga darrere de Forlán i Luis Suárez.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)